„Se poate promova și fără jucători consacrați”

19 Jan. 2012, 08:02 Seria 2

Valentin Velcea nu consideră că promovarea poate fi pusă în pericol de eventualele plecări ale jucătorilor de mare experiență din lot. Tehnicianul polist caută în următoarele săptămâni să închege relațiile de joc dintre tinerii rămași la echipă și să asigure un joc cât mai eficient pentru returul Ligii a II-a.

„Se poate promova și fără jucători de mare experiență. Totul depinde de modul în care cei rămași recepționează ceea ce vrem de la ei și de modul cum vor respecta indicațiile noastre. Chiar dacă vom suferi pe alocuri la spectaculozitate, până la urmă eficiența e importantă. Schimbul de generații, după cum vedeți, se produce, chiar dacă nu dintr-o dată. E nevoie ca acest lucru să se întâmple, însă pentru a avea rezultate e nevoie de foarte multă răbdare. Nu ne putem aștepta dintr-o dată la o explozie, deși recunosc că mi-ar plăcea. Căutăm să închegăm relații de joc, pentru că ele nu sunt foarte bine puse la punct în acest moment”, a declarat Valentin Velcea.

Team-managerul Daniel Stanciu e și el de părere că lotul actual e unul stabil, ținând cont de situația grea în care se regăsește clubul în momentudl de față. Acesta a mai precizat că Rover Cârstea și George Petcuț ar putea fi singurele sosiri din această iarnă. „Noi vrem să deplasăm un efectiv de 24-25 de jucători în Spania. În acest moment avem la antrenamente 30 de jucători, deci ar trebui să mai plece câțiva. oricum, în afara lui Tameș și Sava, dacă se va pune problema plecării, vom discuta despre împrumuturi. De venit nu cred că vor mai veni jucători. Chiar dacă nu suntem chiar așa cum ne-am fi dorit, cu jucători mai titrați în lot, cred că suntem destul de bine acoperiți, ținând cont și de perioada financiară pe care o traversăm”, a declarat Stanciu.

sursa: Banat Sport

19 Jan. 2012, 08:02 Seria 2
Pe aceeași temă