Se întâmplă la FC Argeș! Ionescu a fost exclus din lot pentru că e accidentat

03 May. 2012, 19:35 Seria 2
Se întâmplă la FC Argeș!** Ionescu a fost exclus din lot pentru că e accidentat

La scurt timp dupã ce Gheorghe Oprican a refuzat sã îi lase în continuare la FC Arges pe Wallace da Silva și Octavian Ionescu, managerul echipei piteștene, Cătălin Barbu, a început sã îi facã pe jucatori sã regrete ultimele luni pe care mai au sã le petreacã la gruparea alb-violetã. În consecință, Ionescu a fost exclus din lot.

Deși la conferința de presã, antrenorul Dumitrescu a dat de înțeles cã jucãtorul se dã accidentat se pare cã fundașul împrumutat de la Albota a fost exclus din lot la cererea managerului Cãtalin Barbu.

Ieri, Ionescu nu a putut face antrenament cu echipa acuzând dureri la stomac și ramânând în cantonamentul din Trivale. Starea jucãtorului s-a agravat, fundașul cerând conducerii sã cheme ambulanța, lucru refuzat de Cătălin Barbu. Managerul a motivat că jucătorul se preface.

În cele din urmã, jucătorul a ajuns la spital, unde a fost pus la perfuzii. La finalul zilei, Ionescu a fost anunțat cã FC Argeș nu mai are nevoie de serviciile sale, urmând sã se antreneze cu juniorii lui Gheorghe Cristian pânã la expirarea contractului.

Articol scris de Bogdan Bolocan (Sport Argeș)

03 May. 2012, 19:35 Seria 2
Pe aceeași temă