Schimbări la Voința: Zotincă – principal, Tâlvan – secund

29 Jun. 2012, 12:42 Seria 2
Schimbări la Voința:** Zotincă - principal, Tâlvan - secund

Dorin Zotincă este noul antrenor principal al echipei CSU Voința. Zotincă îl va avea „secund” pe un alt fost fotbalist sibian, Ovidiu Tâlvan, staff-ul tehnic mai fiind completat de Jan Gavrilă și Adrian Fușle-Țană. Pelici e așteptat la Sibiu ca să își rezilieze contractul.

„Am luat decizia de a-l numi antrenor principal pe Dorin Zotincă. Ne-am înțeles, dar contractul îl vom semna abia săptămâna viitoare. În ceea ce-l privește pe Alexandru Pelici, antrenor care mai este sub contract cu clubul nostru până în vara anului viitor, îl așteptăm la Sibiu după nuntă, pentru a rezilia înțelegerea. Îi mulțumim pe această cale pentru tot ce a făcut pentru echipa noastră, dar a venit vremea ca drumurile noastre să se despartă. Îi urăm multă baftă pe viitor și „Casă de piatră!”. Zotincă va fi ajutat în pregătirea echipei de Ovidiu Tîlvan, Jan Gavrilă și Adrian Fușle-Țană. Cred că această variantă, cu antrenori localnici, este cea mai potrivită pentru echipa noastră, în situația de acum”, a declarat președintele clubului sibian, Ioan Hămbășan.

Zotincă semnează săptămâna viitoare

„În principal, ne-am înțeles. Urmează să semnăm contractul, săptămâna viitoare. Reunirea echipei este programată pentru luni. În primele două zile vom efectua vizita medicală. Plecăm pe un drum nou, care, cu siguranță, nu va fi deloc ușor, dar nu ne speriem. Încercăm să facem o echipă frumoasă pentru acest oraș. Este mult de muncă, dar ne vom strădui să facem lucruri frumoase la Sibiu”, a declarat, la rândul său, Dorin Zotincă.

Dorin Zotincă s-a născut pe data de 13 aprilie 1971, la Brașov. De-a lungul carierei de antrenor a mai activat la Ceahlăul Piatra Neamț, Universitatea Cluj și FC Vaslui.

Noua conducere tehnică va fi prezentată oficial luni, într-o conferință de presă.

Articol scris de Dragoș Popescu

29 Jun. 2012, 12:42 Seria 2
Pe aceeași temă