Săndoi și Tene îl laudă pe Croitoru: „Ne vom baza în continuare pe el”

07 Feb. 2012, 09:48 Seria 2
Săndoi și Tene îl laudă pe Croitoru:**

Flavius Croitoru a participat în ultima perioadă la o serie de meciuri amicale disputate de lotul național under 20 în Antalya. Acesta a fost titular în trei din cele cinci partide ale acestui turneu de pregătire, dar nu a mai evoluat în ultimele două partide din cauza faptului că a suferit o accidentare la picior.

Evoluțiile sale au fost unele foarte bune, piteșteanul terminând meciurile fără să primească vreun gol și ce este mai mult decât îmbucurător este că se bucură și de aprecierea selecționerului naționalei de tineret, Emil Săndoi. „Noi avem misiunea de a urmări orice jucător ce poate face pasul către loturile naționale, indiferent că activează la o echipă din Liga I sau din Liga a II-a. Contează mai puțin acest aspect pentru că noi căutăm fotbaliști tineri și talentați, nu avem nevoie ca toți jucătorii să fie la nu știu ce echipe de top. Turneul acesta din Antalya a fost unul foarte util pentru noi jucând cinci meciuri amicale. Flavius Croitoru este unul dintre jucătorii pe care i-am apreciat foarte mult. Acesta s-a achitat foarte bine de sarcinile sale în primele trei partide, atunci când a putut să apere. Din păcate, din cauza unei accidentări ușoare, nu a mai putut fi folosit în meciurile următoare. Mai are ceva de lucrat, dar este tânăr și are timp destul să își rezolve anumite minusuri din jocul său. Important este faptul că a demonstrat că este un portar cu destul de mult talent și este un jucător pe care ne vom baza în continuare.”

A fost lăudat și de Florin Tene

Flavius Croitoru nu a fost lăudat doar de către antrenorul echipei naționale de tineret ci și de către antrenorul cu portarii, Florin Tene. „Flavius Croitoru este unul dintre jucători foarte promițători din fotblul românesc. După părerea mea este un fotbalist care poate face pasul pe viitor spre echipa națională. Este un jucător ce are construcția unui portar din punct de vedere fizic, mai are de lucrat totuși la anumite aspecte pe care nu le stăpânește chiar foarte bine. Cu toate acestea este un jucător de care noi vom ține cont în perioada următoare și cu siguranță va mai fi prezent la acest gen de acțiuni.”

„Au o mare dorință de a ajunge în Liga I”

FC Argeș se pregătește pentru returul de campionat ce o să debuteze în mai puțin de o lună. Argeșenii vor începe în curând și seria meciurilor amicale, iar piteștenii se gândesc că au șanse importante de a ajunge chiar să obțină promovarea, lucru ce nu ar fi deloc unul imposibil. Tehnicianul Viorel Dumitrescu este chiar mai mult decât mulțumit de elevii săi și a precizat că aceștia au un moral de Liga I și că au o foarte mare dorință să facă acest pas.

„Am făcut un test psihologic jucătorilor și pot să spun că cu toții au o foarte mare dorință de a ajunge în Liga I. Acest lucru mă bucură cel mai mult pentru că aceasta este dorința noastră, a tuturor, de a aduce echipa cât mai repede pe prima scenă a fotbalului nostru. Acest lucru îmi dă și mie o mare încredere pentru meciurile ce vor urma în returul acestei ediții de campionat”, a declarat Viorel Dumitrescu, antrenorul principal al echipei FC Argeș.

Sursa: Ziarul Top

07 Feb. 2012, 09:48 Seria 2
Pe aceeași temă