Sacrificii pentru Spania. „U” Cluj nu va mai juca pe Cluj Arena pentru a proteja gazonul. Unde se joacă meciul cu liderul

Sacrificii pentru Spania.**
  • Oficialii Federației Române de Fotbal au cerut ca „U” Cluj să nu mai dispute niciun joc pe Cluj Arena, pentru a proteja gazonul.


Din pricina partidei amicale a României cu Spania și a procesului de însămânțare al gazonului, Universitatea Cluj nu va mai juca pe stadionul Cluj Arena în luna martie. FRF le-au cerut clujenilor să nu mai intre pe gazon până după partida cu Spania, programată pe 27 martie, pentru a proteja suprafața de joc.

Astfel, echipa antrenată de Mihai Teja va evolua partida cu CSM Râmnicu Vâlcea, de miercuri, la Jucu, comună aflată la 20 de kilometri de Cluj Napoca, pe stadionul echipei de Liga a III-a din localitate.

În ceea ce privește partidele Universității cu FCM Baia Mare (19.03) și Metalul Reșița (26.03), acestea vor fi cel mai probabil amânate. „A fost dorința oficialilor FRF să protejăm gazonul și să nu se mai organizeze niciun eveniment până la meciul cu Spania”, a spus Radu Rațiu, directorul Cluj Arena.

Partida dintre Universitatea Cluj și CSM Râmnicu Vâlcea, de mâine, contând pentru etapa a 21-a a Ligii 2, se va disputa pe stadionul din comuna Jucu, începând cu ora 15:00. Biletele pentru acest meci se vor pune în vânzare de marți, după ora 14:00, costă 10 lei și pot fi achiziționate exclusiv de la magazinul oficial al clubului, din Iulius Mall.

Jocul va fi arbitrat de brigada condusă de Florin Mihai Marcu (Oradea), iar asistenți sunt Iulius-Radu Timar (Marghita) și Romică Bîrdeș (Pitești).

Astfel, meciul important în care Universitatea își joacă una dintre ultimele șanse de a prinde play-off-ul Seriei I se joacă la Jucu, acolo unde organizatorii speră să aibă susținerea unui stadion arhiplin.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
Foto: Dan TĂ‚UȚAN

Pe aceeași temă