Săceanu crede în ALRO

21 Dec. 2011, 17:25 Seria 2
Săceanu** crede în ALRO

A evoluat în Liga I pentru echipe ca Universitatea Craiova sau Gloria Bistrița. După dezafilierea Științei, a ajuns la începutul sezonului la FC Snagov, iar în această iarnă a semnat cu Alro Slatina. Mijlocașul Robert Săceanu speră ca alături de formația de pe malul Oltului să reușească a doua promovare din carieră.

Un an și jumătate este durata contractului lui Săceanu cu gruparea aluminiștilor. Originar din Corabia, fotbalistul de 28 de ani a deschis seria transferurilor pauzei competiționale la Slatina. Robert Săceanu spune că a dat curs acestei oferte pentru că obiectivele clubului i s-au părut interesante.

„Am avut o discuție cu domnul Nițulescu și proiectul despre care mi-a spus mi s-a părut un proiect destul de bun, m-a făcut să aleg Slatina. Eu am mai spus-o, șanse dacă ne uităm la clasament ar părea că sunt destul de mici, diferența de puncte e cam mare. Însă noi sperăm până în ultimul moment, ne facem treaba pe teren și vrem să terminăm cât mai sus. La finalul campionatului vom vedea care sunt rezultatele”, a declarat Săceanu.

Fotbalistul oltean consideră că valoarea lotului pregătit de Daniel Mogoșanu le va permite celor de la Alro să ocupe un loc în zona superioară a clasamentului. Săceanu își dorește ca până la finalul contractului său să reușească accederea în Liga I cu formația slătineană.

În decursul cariei sale, Robert Săceanu a evoluat pentru Extensiv Craiova, FC Caracal, Universitatea Craiova, Gloria Buzău, CSM Râmnicu Vâlcea, Gloria Bistrița, pentru ca în prima parte a acestui sezon să îmbrace tricoul echipei FC Snagov.

sursa: Olt TV

21 Dec. 2011, 17:25 Seria 2
Pe aceeași temă