„Să vedem ce se discută la nivel înalt, pe mine mă depășesc lucrurile”

08 Aug. 2009, 11:46 Seria 2

 

După zeci de tentative nereușite, oficialii clubului au reușit să perfecteze pentru sâmbătă dimineață un joc de pregătire în compania divizionarei C, CS Ineu, echipă pe care UTA a mai întâlnit-o săptămâna trecută, impunându-se atunci cu scorul de 3-0. Pentru că n-au avut grijă să stabilească din timp un meci amical pentru 8 august, conducătorii Bătrânei Doamne s-au confruntat cu probleme serioase în a găsi un partener de pregătire. Variantele căutate în Italia, Austria, Ungaria și România au căzut pe rând, motiv pentru care s-a optat din nou pentru varianta CS Ineu. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul „Francisc Neuman”.

 

Vor fi testați cei doi sârbi sosiți joi
Cu ocazia partidei de sâmbătă dimineață, staff-ul tehnic al UTA-ei va avea ocazia să-i testeze pe sârbii Cakic și Radicevic, sosiți de joi pentru probe de joc. Cakic (23 de ani) evoluează ca fundaș stânga, în timp ce Radicevic (23 de ani) evoluează ca atacant. Ar mai fi existat varianta Doru Buican, dar antrenorul Ionuț Popa spune că UTA nu-și permite salariul ex-utistului, acum la Gaz Metan Mediaș, în valoare de 2000 de euro lunar.

 

UTA așteaptă întâlnirea Falcă – Sandu Ion
Astăzi ar trebui să fie ziua în care se decide soarta celor nouă jucători de la Gloria Arad: Bujor, Bălgrădean, Toc, Manea, Ștreangă, Copil, Filaret, Sălăjan și Țucudean. În urma discuțiilor dintre oficialii Bătrânei Doamne și omul de afaceri Sandu Ion, care controlează Gloria Arad, a rezultat că proprietarul SC PAB România va lua o decizie finală după o întâlnire cu primarul Falcă, întâlnire programată pentru sâmbătă. Sandu Ion a vrut să-și trimită jucătorii la UTA încă de miercuri, dar conducătorii utiști au refuzat, deoarece actele de transfer nu erau parafate.

 

„Nu știu ce urmează. Habar n-am. Deocamdată avem lotul actual și n-am nici cea mai mică idee dacă sosesc sau nu jucătorii de la Gloria Arad. Să vedem ce se discută la nivel înalt, pe mine mă depășesc lucrurile, din păcate. Problema este că în aceste condiții, obiectivul echipei va trebui să și-l asume și să-l îndeplinească oamenii care decid, nu eu. Eu doar voi munci”, a declarat Ionuț Popa.

 

Articol scris de: Sebastian Șilcovan

08 Aug. 2009, 11:46 Seria 2
Pe aceeași temă