„Să obținem punct sau puncte la Slatina!”

09 Sep. 2011, 13:21 Seria 2
„Să obținem punct sau puncte** la Slatina!

Deși își propusese să lupte pentru promovare, echipa pregătită de Corneliu Papură n-a câștigat niciun meci în actualul campionat. Gaz Metan Severin va încerca sâmbătă să profite de criza pe care o traversează Alro Slatina, dar antrenorul Bodea crede că meciul va fi mai dificil tocmai prin prisma situației critice din clasament a gazdelor.

„Ne așteaptă un meci foarte dificil la Slatina, ținând cont și de situația lor din clasament. Alro are un început mai greu din campionat, dar am urmărit echipa la meciul de la Alba Iulia, iar locul ocupat nu reflectă deloc valoarea lotului, fiindcă Slatina are câțiva jucători foarte buni pentru nivelul Ligii a II-a și de aceea nu ne va fi ușor sâmbătă. Noi sper să facem un joc bun și să scoatem punct sau puncte din această deplasare”, a spus Bodea.

Echipa sa se află pe o pantă ascendentă, cu patru victorii din tot atâtea meciuri disputate, incluzând și cele două partide din Cupa României. „Sper ca jucătorii să profite de momentul bun pe care-l avem și să nu încetinească „motoarele”. Din păcate, avem un program foarte aglomerat, iar Adrian Olah e în continuare accidentat și nu cred că poate fi recuperat pentru meciul de sâmbătă.. Sunt două săptămâni în care avem șase meciuri, incluzând și jocul următor din Cupa României, dar sper să trecem cu bine, iar toți jucătorii să fie apți, fiindcă nu e ușor să jucăm din trei în trei zile. Mai întâi să scoatem maximum din partida de la Slatina, iar apoi ne gândim la restanța cu FC Bihor și la celelalte meciuri. Lupta e strânsă și nu putem vorbi deocamdată de echipe care se bat pentru promovare sau retrogradare. Nici Timișoara, chiar dacă are 9 puncte, nu a convins prin jocul prestat cu Alro și FC Olt. Echipele care vor greși cât mai puțin, vor avea câștig de cauză”, a precizat tehnicianul echipei severinene.

Bodea vrea o echipă mai accesibilă în 16-imi

Bodea a vorbit și despre tragerea la sorți a șaisprezecimilor Cupei României, programată astăzi. Dacă majoritatea jucătorilor și-ar dori să joace pe 21 septembrie cu Steaua sau Dinamo, iar cei aduși în vară de la FCM Tg. Mureș ar vrea să întâlnească fosta echipă, Bodea are alte preferințe. „Pentru oraș, pentru suporteri, ar fi bine să vadă o echipă mare din fotbalul românesc. Personal, mi-aș dori un adversar cât mai accesibil în șaisprezecimi, ca să avem o șansă în plus să ne calificăm. Eu mă gândesc tot timpul să câștig. Nu mi-aș dori o echipă din fruntea clasamentului. Nu pot să spun nici că mi-aș dori să joc cu Târgu Mureș. Astea sunt mai mult ambițiile jucătorilor. Eu nu pot să gândesc că vreau să mă răzbun pe fosta echipă și să demonstrez nu știu ce. Oricum, pe noi ne interesează mai mult campionatul”, a dezvăluit Bodea.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

09 Sep. 2011, 13:21 Seria 2
Pe aceeași temă