S-au liniștit apele la Tărlungeni. Majoritatea jucătorilor au acceptat diminuarea contractelor: „Se pare că au înțeles”

Marius ANGHEL 06 Nov. 2015, 19:13 Seria 2
S-au liniștit apele la Tărlungeni.** Majoritatea jucătorilor au acceptat diminuarea contractelor:

Jucătorii Unirii Tărlungeni au avut astăzi o ședință cu președintele de onoare al clubului, Kiss Iosif. Se pare că întâlnirea a avut efect, pentru că majoritatea jucătorilor au acceptat diminuarea contractelor cu 25 la sută.

„Am ținut să discut cu jucătorii pentru a clarifica lucrurile. Le-am explicat de ce am luat această măsură de reducere a contractelor și se pare că au înțeles. În vară doar eu știu câte nopți nu am dormit pentru că nu știam dacă putem asigura bani pentru echipă. Am făcut eforturi, salariile sunt la zi, dar noi ne aflăm acum pe penultimul loc. Le-am spus băieților că dacă vom reuși să evităm retrogradarea le voi da și diferența de bani din reducerea contractelor”, a declarat Kiss pentru Monitorul Expres.

Referitor la situația celor doi atacanți, Coman și Chirciu, oficialul Unirii a spus că „am discutat bărbătește cu Coman. Este un jucător care mi-a plăcut din perioada în care juca la Forex. Coman a spus că va face un RMN la umăr și, în funcție de gravitatea accidentării, ne va spune săptămîna viitoare dacă va ramâne sau nu la echipă. Chirciu a spus că vrea să ne ajute, iar dacă va accepta și el diminuarea contractului totul va fi în regulă. Chirciu va face parte din lot pentru meciul cu Chindia pentru că și așa suntem decimați pentru acest joc”, a spus președintele Unirii, care a precizat că echipa va face deplasarea pentru meciul cu Chindia în ziua meciului! „Vom pleca la Târgoviște sâmbătă dimineața, la ora 7.00, cu două microbuze”.

Meciul Chindia Târgoviște – Unirea Tărlungeni, contând pentru etapa a 12-a din Seria a II-a a Ligii 2 se va disputa sâmbătă, de la ora 11:00.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 06 Nov. 2015, 19:13 Seria 2
Pe aceeași temă