S-au făcut primii pași pentru colaborarea UTA – Ajaccio!

Marius ANGHEL 10 Mar. 2013, 17:39 Seria 2

Weekend plin de evenimente fericite și vești bune pentru fanii „Bătrânei Doamne”. După ce echipa lui Falub a câștigat meciul cu ACS Poli, iar noul finanțator, Adrian Marțian, spunea că nu mai pleacă niciodată de la UTA, astăzi, la sediul clubului din Calea Aurel Vlaicu s-au pus bazele unei colaborări cu formația din Ligue 1 la care evoluează Adrian Mutu.

Președintele lui Ajaccio, Alain Orsoni, a răspuns pozitiv invitației patronului „textiliștilor”, deși asta a însemnat să nu asiste la partida pe care echipa sa a câștigat-o sâmbătă seara (1-0) cu Lorient și în care „Briliantul” a fost tituar. Șeful corsicanilor s-a mulțumit să urmărească la TV, la hotelul lui Giovanni Catanzariti, victoria teamului său, după care a văzut și cele mai importante faze de la derby-ul Arad – Timișoara de vineri seara.

Astăzi de dimineață, la sediul clubului, Orsoni a fost copleșit de trofeele, cupele, pozele, fanioanele și, în general, istoria glorioasă a „Bătrânei Doamne”. De acum, bunele relații cu Adrian Marțian se vor materializa și printr-o colaborare ce va începe cu un turneu amical. Acesta va organizat în vară, la el urmând să ia parte pe lângă UTA și Ajaccio și alte formații puternice din Hexagon. Cât despre „dispensa” pentru Adi Mutu, care – eventual – să părăsească mai repede Corsica decât vara anului 2014 când îi expiră contractul, Orsoni a spus glumind: „Nici dacă își pierde dinții…”.

Președintele lui Ajaccio a vizitat inclusiv vestiarele echipei, iar la plecare a fost cadorisit cu fanioane, fulare și un tricou al „Bătrânei Doamne” semnat de Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 10 Mar. 2013, 17:39 Seria 2
Pe aceeași temă