„S-au crezut deja în vacanță. Am stabilit la cine vom re­nunța în această iarnă”

04 Dec. 2011, 12:29 Seria 2

An­tre­no­rul lui FC Ar­geș, Viorel Dumitrescu, a fost nemulțumit de randamentul uno­ra dintre jucătorii săi în meciul cu Viito­rul Constanța. Tehnicianul ar­ge­șean es­­te decis să renunțe la o parte din­­tre ei în această iarnă. Du­­mit­rescu le va da jucă­to­ri­lor săi o se­rie de tes­te în va­can­ță, iar dacă nu vor da randamentul scon­­tat, îi va sanc­țio­na.

Principalul alb-vio­leților spune că golurile au fost luate destul de u­șor: „Am primit două go­luri în primele 15 minute și a fost greu să revenim, deși am avut ocazii. Am introdus în te­ren la a­cest meci jucătorii care au evoluat mai puțin în campionat. Una peste alta, a fost un test util pentru ambele echipe.

M-a deranjat în acest meci a­­­titudinea unor jucători, care s-au crezut deja în vacanță. În mare parte, am stabilit fotbaliștii la care vom re­nunța în această iarnă, însă vom mai avea o ședință a Consiliului Di­rec­tor. Du­pă acest meci nu vom intra în va­canță și vom face antre­na­mente până pe 16 de­cem­­brie. Vom realiza nu­mai an­tre­namente de acu­mu­lare și nu vom mai juca niciun ami­cal. Vom reveni din va­canță pe 9 ianuarie, în­să fie­ca­re va avea un program de pregătire fi­zică. La re­unirea lotului le voi da un test și voi vedea da­că au res­pectat pro­gra­mul făcut de mine. Cine nu îl va respecta va fi sancționat. Nu suntem profesioniști și ne lipsesc atitu­dinea și forța”.

Sursa: Curierul Zilei

04 Dec. 2011, 12:29 Seria 2
Pe aceeași temă