S-a încheiat primul audit de la Poli! Vezi ce datorii au alb-violeții

16 Jan. 2012, 17:16 Seria 2
S-a încheiat primul audit de la Poli!** Vezi ce datorii au alb-violeții

Astăzi a început cel de-al doilea audit, comandat de Consiliul Județean Timiș. Parteneriatul dintre club și autoritățile locale ar putea fi oficializat la sfârșitul lunii februarie.

Gheorghe Chivorchian a anunțat că rezultatele auditului financiar comandat de club confirmă faptul că datoriile lui Poli Timișoara sunt aceleași pe care Marian Iancu le-a anunțat în urmă cu o lună și jumătate (circa șapte milioane de euro, dintre care două milioane, datorii către acționari, care pot fi capitalizate).

„Primul audit a arătat exact ce v-am prezentat noi pe site-ul clubului. Dar e bine și normal, cât timp vorbim de banul public, să fie verificată societatea și să se vadă exact de la ce punct se pleacă mai departe. Astăzi a venit deja a doua firmă în club. Eu îmi doresc să termine cât mai repede cel de-al doilea audit, pentru că, din câte am înțeles, consiliul local și consiliul județean vor aproba luna aceasta sau la începutul lunii viitoare bugetele pentru anul 2012 și, dacă vor veni în interiorul clubului cu o sumă de bani, această sumă trebuie inclusă în buget. Apooi, trebuie să se parcurgă și ceilalți pași legali, BkP-ul trebuie să facă diminuarea capitalului social, sunt lucruri care trebuie făcute într-un ritm susținut. Până la finele lunii februarie ar trebui să poată fi finalizate toate documentele finale”, a spus conducătorul clubului alb-violet.

Citește aici, detaliat, datoriile anunțate de Marian Iancu la sfârșitul lunii noiembrie 2011.

Articol scris de Radu FAUR

16 Jan. 2012, 17:16 Seria 2
Pe aceeași temă