Rufă nu vrea să audă de mutarea Damilei în Zăvoi: „Ori noi, ori ei”

Marius ANGHEL 18 Jun. 2013, 15:05 Seria 2
Rufă nu vrea să audă de mutarea Damilei în Zăvoi:**

Patronul celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, Cătălin Rufă, a confirmat că echipa din Zăvoi e foarte aproape de mutarea la Reșița, din cauza faptului că autoritățile vâlcene doresc să aducă formația Damila Măciuca în oraș.

„Noi nu ne dorim să plecăm, dar am înțeles că autoritățile locale vor să aducă Damila Măciuca la Vâlcea, prin urmare e normal să căutăm un loc în care să evoluăm. Simțeam de mult că nu mai suntem doriți. La meciul cu Damila din retur, când am bătut cu 1-0 și ei nu au mai promovat, tensiunile s-au manifestat cel mai vehement, dar ele existau de mai mult timp. Ce trebuia să facem, să ne dăm la o parte doar să promoveze ei?

Apoi, înainte de meciul cu cei de la Brașov, s-au promis niște prime din partea autorităților, iar cu 2 minute înainte de ieșirea la inspecția terenului, domnul Ioniță a venit în vestiar să le spună jucătorilor să joace pe teren, pentru că din tribună se vede dacă nu își apără cineva corect șansele. Noi de 3 ani jucăm doar pe teren, cum puteam să jucăm altundeva?” a spus Rufă pentru stiridesport.ro.

Bani puțini de la primărie, fluierături de la fani

Cătălin Rufă spune că principalul motiv care l-a determinat să plece nu este neapărat sprijinul modest financiar acordat de primărie, ci mai ales faptul că fanii nu îi mai sprijină. „Primăria e acționar minoritar, acordă 6 miliarde de lei pe an, dar oricum motivul plecării nu este acesta. Slatina a avut 38 de miliarde buget din banii publici, de la Consiliul Județean și a retrogradat. FC Bihor, cu 37 de milarde buget a terminat sub noi în clasament. Important era să ne sprijine fanii, să simți că ești aplaudat la victorii acasă, nu huiduit. Iar ca să joace două echipe în Zăvoi, nu se poate. Am mai zis: ori noi, ori Damila”.

Dacă nu eram în campanie, vă băteam

Conform patronului CSM-ului, senatorul Dan Nițu, finanțatorul celor de la Damila Măciuca, are subordonată toată clasa politică vâlceană, prin urmare, mutarea verzilor în Zăvoi era o mutare ce putea fi anticipată.

„Domnul Dan Nițu este singurul care ar putea determina autoritățile să se implice mai mult în viața unei echipe. Dumnealui are subordonată toată clasa politică vâlceană. În urmă cu câteva luni, m-am întâlnit cu dumnealui pentru că aveau nevoie de stadion pentru procesul de licențiere, deși nu s-au finalizat atunci discuțiile.

Mi-a spus că în retur are două meciuri ușoare: la Slatina și cu noi la Vâlcea. I-am zis: „Domnu Nițu, să nu vă bazați pe punctele cu noi, pentru că vă batem în retur!”. Știți ce mi-a răspuns? Că dacă la meciul din tur nu era în campanie, ei ne băteau. Și i-am replicat:”Ce, domnul Nițu, jucați dumneavoastră?””

În retur, Damila, echipă antrenată de Claudiu Niculescu, a terminat la egalitate la Slatina și a pierdut cu 1-0 la Vâlcea.

Sursa: ȘtirideSport

Marius ANGHEL 18 Jun. 2013, 15:05 Seria 2
Pe aceeași temă