Rufă nu-și face griji pentru datoriile de la Metalul. Anițoiu și Buhăescu ar putea umple conturile clubului

Marius ANGHEL 08 Jan. 2015, 19:10 Seria 2
Rufă nu-și face griji pentru datoriile de la Metalul.** Anițoiu și Buhăescu ar putea umple conturile clubului

Jucătorii din Valea Domanului au cam început să se vaite din cauza restanțelor financiare, dar patronul Cătălin Rufă liniștește pe toată lumea, acum fiind mai interesat de atragerea Consiliului Județean lângă echipă și de aducerea în staff-ul administrativ a lui Cristian Bobar, el nerenunțând la ideea promovării.

Rufă recunoaște că sunt ceva probleme cu banii la Metalul Reșița, dar spune că datoriile actuale nu sunt de speriat. Mai mult decât atât, situația e cauzată de faptul că a forțat promovarea, că a adus jucători cu salarii mari. „Nu sunt probleme cu banii. Sunt într-adevăr ceva restanțe, o lună, s-a intrat în a doua, dar nu sunt probleme deosebite. Luna asta le vom plăti un salariu, chiriile, ce mai e pe acolo, sunt lucruri normale. E adevărat, am făcut niște cheltuieli în exces în turul ăsta, în ideea de a ține pasul cu Poli, dar asta nu înseamnă că nu se poate redresa situația. Avem la furnizori vreo 600-700 de milioane de lei vechi și la jucători două salarii. Sunt probleme normale. A fost o perioadă mai grea, acum se văd și caracterele și marea majoritate dintre băieți mi-au dovedit că sunt de caracter”, a declarat patronul rosso-nerilor.

Anițoiu sau Buhăescu sting datoriile!

Datorii sunt și la bugetul de stat. „Toate cluburile au datorii către stat. Avem puțin peste un miliard dacă includem și luna decembrie, dar le vom plăti. Nu sunt sume ce nu pot fi plătite”, a mai spus Rufă.

În total, datoriile clubului s-ar ridica în jurul a trei miliarde de lei vechi. Consiliul Local Reșița și-a respectat în totalitate obligațiile asumate prin contract, astfel că datoriile respective ar trebui să fie stinse din alte resurse. „Ar trebui să le acopere clubul, adică din vânzări de jucători, din sponsorizări, de la mine. Situația pe mine nu mă sperie. Anițoiu are oferte de la Rapid și Chiajna, Buhăescu e dorit și el, dar niciunul nu va pleca pe mai puțin de 100.000 de euro!”, a explicat Rufă de ce nu-și face griji legate de buget.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 08 Jan. 2015, 19:10 Seria 2
Pe aceeași temă