„Rosso-nerii” au prins curaj: „Suntem CS Metalul Reșița și niciun meci nu îl vom aborda cu gândul de remiză”

Marius ANGHEL 13 Sep. 2013, 15:40 Seria 2

CS Metalul Reșița va evolua sâmbătă, pentru prima dată de la revenirea în liga secundă, pe propriul teren, adversara ,,Milanului” din Banat fiind FC Olimpia Satu Mare.

După eșecul suferit sâmbăta trecută pe terenul celor de la Târgu Mureș și victoria categorică din Cupa României, elevii lui Alexandru Pelici sunt încrezători în ceea ce privește meciul cu sătmărenii: ,,Din punctul nostru de vedere mergem la fiecare meci cu gândul de a cuceri cele trei puncte. În ceea ce privește meciul cu Olimpia, va fi un meci destul de dificil, cum de altfel vor fi toate partidele pe care le vom juca. Suntem însă încrezători și știm că putem aduce primele trei puncte în Valea Domanului. Ne dorim de altfel să le oferim suporterilor victoria, le mulțumim pentru drumul lung și spectacolul oferit la Tg. Mureș. Egalul nu reprezintă nimic pentru noi, suntem CS Metalul Reșița și niciun meci nu îl vom aborda cu gândul de remiză”, a declarat Andrei Cristian Făgărășanu, fostul jucător al celor de la FC Hunedoara.

Și cea mai nouă achiziție a celor de la Metalul, Andrei Vaștag, este încrezător, acesta fiind sigur că cele trei puncte vor fi obținute de reșițeni: ,,Sunt apt sută la sută pentru acest meci și în primul rând cel mai important este să obținem victoria, indiferent de cine joacă sau cu cine jucăm, pentru că victoriile aduc victorii.”

Sătmărenii au plecat astăzi spre Reșița, urmând ca în jurul serii să se cazeze la un hotel din oraș, iar mâine să efectueze un antrenament ușor, de acomodare. Olimpia a remizat în prima etapă cu cei de la FC Universitatea Craiova, scor 1-1.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 13 Sep. 2013, 15:40 Seria 2
Pe aceeași temă