Roland Nagy: „Suntem obligați să batem la Vâlcea”

29 Mar. 2012, 18:18 Seria 2
Roland Nagy:**

După ce etapa trecută a stat, deoarece meciul cu Arieșul Turda a fost câștigat la masa verde, UTA se deplasează sâmbătă în Zăvoi, de unde dorește să se întoarcă cu toate punctele.

„Noi venim după o săptămână în care am stat. Nu ne-a plăcut să nu jucăm, dar ne-am conformat, nu am avut de ales. Întâlnim un adversar bun, care a făcut un egal și a pierdut la Severin, echipă care se luptă pentru locul trei. Nu va fi un meci ușor. Au un antrenor tânăr, jucători tineri, e și Marius Mitu acolo, un jucător cu experiență. Pe noi ne interesează cele trei puncte și nimic altceva. Obiectivul nostru este locul trei. Cel mai greu joc e cel ce urmează, de aceea acum ne interesează meciul de sâmbătă. Avem șansa să legăm o serie de victorii care să ne propulseze acolo sus. Toți ne dorim să facem performanță și suntem obligați să batem la Vâlcea.” a declarat Roland Nagy, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului din etapa 18.

Chindriș – în progres

Mijlocașul arădenilor, Marius Chindriș, începe să își revină după accidentarea suferită în tur și va bifa minute la echipa secundă pentru a reintra în ritm. „Chindriș este în progres și va intra în lotul echipei secunde pentru a-l menține în priză și să poată juca. Mâine dimineață, după antrenament, vom definitiva și lotul pentru partida de la Vâlcea” a mai spus antrenorul textiliștilor.

Articol și foto: Sergiu Daniel GIURGIU

29 Mar. 2012, 18:18 Seria 2
Pe aceeași temă