Marius Chindriș a adus liniștea pentru Corvinul în partida contra CFC Argeș, dar crede că de acum urmează greul: ”Întâlnim cele mai bune echipe din Liga 2”

Andrei PASCU 10 Mar. 2024, 15:06 Liga 2

Corvinul Hunedoara este pe locul 2 în Liga 2, iar în meciul din etapa a 18-a a mai reușit o victorie pe teren propriu, 2-0 contra Campionii FC Argeș. În partida disputată în runda trecută, contra Gloria Buzău, formația lui Florin Maxim pierduse, scor 1-2.

Și unul dintre marcatori, Marius Chindriș, a scos în evidență, la fel ca antrenorul său, ce s-a lucrat în săptămâna premergătoare partidei. S-a axat, în principal, pe fazele fixe, știind că formația din Pitești are probleme în astfel de momente de joc.

Marius Chindriș, printre marcatorii partidei Corvinul Hunedoara – Campionii FC Argeș

Chindriș nu a fost parte din formula de start. El a intrat pe teren în minutul 11, în locul accidentatului Denis Hrezdac, dar după ce echipa lui marcase pentru 1-0. A avut nevoie de nici un sfert de oră pentru a puncta, iar Corvinul Hunedoara a mai obținut un succes.

Mijlocașul în vârstă de 33 de ani s-a declarat bucuros de golul reușit, dar și pentru faptul că hunedorenii se mențin pe podiumul Ligii 2. El s-a aflat la a doua reușită în acest sezon de campionat și speră să ajute Corvinul să obțină rezultate pozitive și în play-off, din sezonul regular mai fiind doar o etapă.

A fost un meci pe care l-am tratat cu intensitate de la început până la final. A fost un duș rece la Buzău, am analizat ce am greșit. Nu am mai început timorați și am fost cu piciorul pe accelerație de la începutul jocului.

(N.r. – Despre accidentarea lui Denis Hrezdac) Îmi pare rău pentru Denis că s-a accidentat, dar face parte din joc. Mă bucur că mi-am adus aportul pe tabelă și că am luat cele trei puncte.

Știam că ei au probleme la fazele fixe și am profitat de ce am lucrat la antrenamente, înainte de meci. Am avut ocazii de a închide jocul, dar am ratat. Trebuie să fim mai concentrați la finalizare. Puteam să închidem meciul din prima repriză, dar am avut șanse și în repriza a doua. Mai puteam marca.

Important e că am luat cele trei puncte, că am revenit cu victorie în fața suporterilor. Știm că nu mai e meci ușor acum, după ce a fost reluat campionatul, pentru că avem meciuri cu echipe cu tradiție, cu istorie, știam că va fi un început că meciuri grele.

Până la final vom juca meciuri grele, pentru că urmează play-off-ul și vom întâlni cele mai bune echipe din Liga 2. Ne simțim mai bine acasă, cu suporterii în spate, suntem mai buni acasă, dar trebuie să punem probleme și în deplasare, să câștigăm și acolo”, a spus Marius Chindriș la finalul partidei.

Corvinul Hunedoara, egalitate de puncte cu următoarea adversară, Unirea Slobozia

Runda următoare, a 19-a din Liga 2, ultima din sezonul regular, Corvinul Hunedoara are meci pe teren străin, contra Unirea Slobozia. Corvinul e pe locul 2 acum, cu 37 puncte, la egalitate cu locul 3, Unirea Slobozia.

Apoi, vor urma partidele din play-off-ul Ligii 2, câte 10 pentru fiecare dintre echipele calificate.

E o echipă cu experiență în Liga 2 Unirea Slobozia, o echipă omogenă, dar ne ducem cu imbold pentru a lau cele trei puncte”, a mai spus Chindriș.

Toate reacțiile după meciul Corvinul Hunedoara – Campionii FC Argeș:

https://www.youtube.com/watch?v=wJDiLS22BiM&t=193s

Foto: Călin Corpaciu / Corvinul Hunedoara
Video: Corvinul Hunedoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-unirea-slobozia-si-fk-miercurea-ciuc-ceahlaul-meciurile-zilei-in-liga-2-19302218

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-castigat-la-limita-meciul-cu-viitorul-pandurii-19302312

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-pierdut-si-cu-csm-slatina-si-are-esecuri-pe-linie-in-2024-19302257

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-a-trecut-fara-probleme-de-csm-alexandria-19302224

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-prepelita-stia-ce-avea-sa-se-intample-in-csm-resita-gloria-buzau-19302209

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cfc-arges-a-pierdut-si-partida-contra-corvinului-hunedoara-19302197

Andrei PASCU 10 Mar. 2024, 15:06 Liga 2
Pe aceeași temă