Marius Chindriș nu mai continuă la Corvinul. Mijlocașul și-a găsit un nou acord și a debutat în noua experiență

Andrei PASCU 08 Aug. 2024, 19:43 Liga 2
Marius Chindriș nu mai continuă la Corvinul. Mijlocașul și-a găsit un nou acord și a debutat în noua experiență

Deși a luat de ceva timp startul în noul sezon, 2024/2025, Corvinul Hunedoara încă face schimbări la nivelul lotului de jucători. La începutul acestei săptămâni, clubul din Liga 2, care în această stagiune a evoluat doar în cupele europene și în Supercupa României, a renunțat la Marius Chindriș.

Mijlocașul în vârstă de 33 de ani, care sezonul trecut a evoluat în 26 de partide de Liga 2 și a marcat două goluri, ambele reușite în prima parte a campionatului, în întrecerea regulară, a ajuns recent în Liga 3, la Gloria Bistrița Năsăud.

Marius Chindriș a plecat de la Corvinul Hunedoara

Trecerea lui Chindriș la clubul din Bistrița Năsăud nu e neapărat o surpriză, pentru că din această vară a fost anunțată ”implicarea” impresarului Bogdan Apostu și la Gloria, iar la Corvinul Hunedoara este un agent care recomandă jucători de câteva sezoane.

Mijlocașul care în cariera sa a evoluat pentru UTA sau Național Sebiș, a mai fost sub contract cu Petrolul, CSM Târgu Mureș, Viitorul Șelimbăr, Farul Constanța sau CS Mioveni până să facă, acum, trecerea la Gloria.

Născut la Arad, Chindriș (33 de ani) a făcut parte, timp de șase sezoane, din lotul clubului UTA, înainte de a ajunge la Petrolul, în vara lui 2017, iar după despărțirea de ”lupii galbeni” și-a continuat cariera la Viitorul Șelimbăr, Farul Constanța sau CS Mioveni. A revenit la clubul din Ploiești în vara lui 2021, dar a plecat după un singur sezon.

Mijlocașul s-a înțeles cu Gloria Bistrița Năsăud

La Corvinul Hunedoara a ajuns în vara lui 2022, chiar după ce încheia conturile cu Petrolul, iar acum s-a înțeles cu Gloria Bistrița Năsăud, pentru care a jucat deja, în turul 2 din Cupa României, cu Unirea Dej, scor 1-0 (foto articol).

Marius Coman, alt fotbalist important care a plecat de la Corvinul

Despărțirea de Marius Chindriș este una surprinzătoare dacă ne raportăm la faptul că sezonul trecut a fost un jucător important pentru Corvinul, la fel cum a fost, de exemplu, și Marius Coman, dar care a fost tentat de o aventură în prima ligă a României.

În luna mai a acestui an, Coman a plecat de la Corvinul Hunedoara, iar Florin Maxim a confirmat faptul că atacantul, în vârstă de 28 de ani acum, născut la Vișeu de Sus, s-a înțeles cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. A jucat deja în patru meciuri pentru clubul din Sfântu Gheorghe în acest campionat de SuperLiga României și a marcat un gol.

Referitor la Chindriș, el nu mai făcea parte din planurile lui Florin Maxim în acest sezon, dacă ne raportăm la faptul că în partidele din startul sezonului a fost cel mult rezervă neutilizată.

Chiar și în returul cu HNK Rijeka, de săptămâna trecută, a făcut parte din lotul Corvinului mijlocașul, dar a rămas tot pe bancă și nu a prins nici măcar un minut.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Gloria Bistrița Năsăud

Andrei PASCU 08 Aug. 2024, 19:43 Liga 2
Pe aceeași temă