Robu: „Primăria va rămâne principalul finanțator”. CJ Timiș dă și el bani la ACS

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 11 Jul. 2014, 17:21 Seria 2
Robu:

Deși Titu Bojin spune că ACS Poli va beneficia doar de ajutorul în privința stadionului din partea Consiliului Județean, politicianul a ajuns la sentimente mai bune după întâlnirea cu primarul Nicolae Robu. Echipa timișoreană va fi susținută financiar și în noul sezon, de Liga a II-a, de către cele două instituții publice, CJT și Primăria Timișoara. Ce-i adevărat, finanțarea dinspre Palatul Administrativ, care e oricum mai mică, se va împărți dacă Becicherecu Mic promovează în Liga a II-a.

Primarul Timișoarei a anunțat azi că suma pe care o va propune în Consiliul Local pentru finanțarea lui ACS Poli va fi mai mică, dar va rămâne principala sursă de finanțare pentru echipa de fotbal. „CJT va finanța în continuare ACS Poli, dar dacă echipa din Becicherecu Mic va promova va fi finanțată și această echipă. Primăria va rămâne principalul finanțator prin suma pe care eu o voi propune CLT. Va fi așa cum este firesc să fie, mai mică decât cea din Liga I. Patru milioane de lei. Ne vom descurca, am luat și alte măsuri de reducere a costurilor la nivelul salariilor, la nivelul numărului total de membri ai echipei administrative. Membrii Consiliului Director nu vor avea vreo remunerație”, a declarat Nicolae Robu.

În bilanțul contabil al anului 2013, când echipa a evoluat în primăvară în B și în toamnă pe prima scenă, Primăria a contribuit cu 7,3 milioane lei, în timp ce CJT a oferit 3 milioane. Doar 522 de mii de lei au venit din sponsorizări. În noul sezon se speră și la un sponsor nou, mai puternic.

Sursa: Sport9

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 11 Jul. 2014, 17:21 Seria 2
Pe aceeași temă