Robu nu vrea să plătească pentru palmaresul lui Poli: „Voi cere rezilierea acelui contract”

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 05 Jul. 2014, 11:37 Seria 2
Robu nu vrea să plătească pentru palmaresul lui Poli:**

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, nu vrea ca instituția pe care o conduce să plătească pentru ca echipa orașului, ACS Poli, să folosească în noul sezon culorile și denumirea mult mai renumitei Politehnica. Deranjat de declarațiile lui Marian Iancu, persoană a cărui societate cere ca echipa retrogradată în Liga a II-a să dea bani dacă vrea să folosească în continuare numele istoric, edilul șef a reacționat dur și a amenințat că va deposeda vechiul club de drepturi în instanță.

„Doresc să luăm dreptul de utilizare a palmaresului de la aceasta societate comercială pentru că nu a avut activități fotbalistice. Nu sunt dispus să plătim pentru dreptul de folosință al palmaresului. Dacă administratorul judiciar a făcut o notificare prin care vrea să ne interzică nouă să ne numim până și ACS Poli, atunci eu sunt un om care acționează. Drept urmare voi cere rezilierea acelui contract de participațiune care dă drept de folosință al palmaresului pe motiv că nu are activitate fotbalistică. Rezilierea contractului poate fi decisă de instanță”, a declarat Nicolae Robu, citat de Sport9.ro.

Primarul Timișoarei ar dori ca asociația lui Viorel Boiț să retragă drepturile cedate SC Politehnica Timișoara SA asupra palmaresului istoric.

În continuare Robu rămâne la ideea că ACS Poli nu trebuie să cadă în mâinile unui investitor. „Nu agreez transformarea clubului în societate pe acțiuni”, a mai precizat primarul.

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 05 Jul. 2014, 11:37 Seria 2
Pe aceeași temă