Robu, nemulțumit de numărul mic de spectatori care vin la meciurile lui ACS Poli: „S-a creat o imagine negativă, trebuie să mergem înainte…”

Marius ANGHEL 04 Nov. 2014, 12:15 Seria 2
Robu, nemulțumit de numărul mic de spectatori care vin la meciurile lui ACS Poli:**

Primarul Timișoarei e încântat de jocul și rezultatele lui ACS Poli din ultimele cinci runde din Liga 2. Nicolae Robu apreciază în mod special victoriile la scor ale echipei favorite, dar are și o mare nemulțumire, publicul bănățean încă nu rezonează cum și-ar dori cu formația pregătită de Dan Alexa. La a cincea victorie consecutivă a alb-negrilor în Liga 2, 3-0 cu FC Olt, au asistat doar câteva sute de spectatori în tribunele arenei „Dan Păltinișanu”.

Nicolae Robu s-a arătat mulțumit de antrenorul Dan Alexa și echipa sa într-o intervenție telefonică la un post local de televiziune, dar a subliniat și o mai veche „supărare”. „500 de spectatori, este de neînțeles la un moment dat. Noi facem eforturi mari să o readucem pe Poli acolo unde trebuie. Nu mai putem vorbi de „ne-Poli”. Dacă antrenor e un fost jucător din perioada de glorie. În echipa de management e un fost mare jucător, Ion Timofte. Dacă asta nu e Poli, atunci care e? Trebuie să o percepem la modul corect. Că a fost o perioadă în care s-a creat o imagine negativă, trebuie să mergem înainte…”, a spus Robu la emisiunea „Liga de Vest” de pe postul Tele Nova.

O altă problemă semnalată de edilul orașului de pe Bega e cea financiară, acolo unde „Din păcate Consiliul Județean a redus”, dar așteaptă încă sponsorizări mai multe la ACS Poli de pe plan local: „Dacă avem pretenții, noi Timișoara… atunci trebuie să demonstrăm”.

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 04 Nov. 2014, 12:15 Seria 2
Pe aceeași temă