Robu a vizitat jucătorii: „Le-am dat un imbold pentru semnarea contractelor”

03 Aug. 2012, 12:13 Seria 2
Robu a vizitat jucătorii:**

Primarul Timișoarei a sosit la vestiarele stadionului „Dan Păltinișanu” miercuri seară, după partida cu FC Hunedoara (scor 1-2), unde a discutat minute bune cu posibilii componenți ai lui ACS Poli. Nicolae Robu a încercat să-i convingă pe aceștia de seriozitatea proiectului. În ciuda contractelor mici, edilul i-a asigurat pe fotbaliști că banii vor veni la timp și performanța va fi premiată suplimentar.

„Am vorbit și cu jucătorii și cu echipa tehnică, cu persoanele din diverse poziții din echipa managerială. Le-am dat un imbold pentru semnarea contractelor, cu jucătorii am discutat mai mult, să înțeleagă că e un proiect foarte serios, dincolo de ce li se oferă ca moment, au o perspectivă aici și depinde de ei cum își valorifică șansele. Ei au înțeles, le-am explicat că nu putem să semnăm contracte cu salarii foarte mari dar au garanția mea personală că în ziua pe care o vom conveni ca zi de salariu, precum cea mai serioasă companie de pe planeta aceasta, ei își vor încasa banii fără nicio zi de întârziere, în plus vom merge pe ideea primelor și a unei prime consistente de obiectiv”, a declarat Robu.

Primarul Timișoarei spune că noua formație ar putea fi susținută și de persoane private sub formă de sponsorizări. „Eu am convingerea că dacă noi arătăm că suntem capabili să facem performanță, vor veni și bani privați. Sunt persoane care m-au contactat, mi-au spus că dacă se face o treabă serioasă vor veni, dar nu pentru o joacă. Banii privați ne vor putea servi să întărim lotul, dar și la motivarea mai bună a celor care sunt”, a adăugat acesta.

Vor mai veni jucători

Jucătorii care se antrenează la stadionul „Dan Păltinișanu” încă nu au semnat cu noua grupare dar negocierile vor fi finalizate curând, susține Nicolae Robu. Astfel, dacă aceștia nu sunt de acord cu contractele propuse se vor căuta noi soluții, oricum ACS Poli vizează să se întărească.

„Suntem în explorări la nivel național să vedem ce jucători mai putem aduce, ar fi bine dacă ar veni 3-4 jucători consacrați… Încă nu s-a bătut palma, am început negocierile și în zilele următoare se vor încheia pentru că nu putem să ne întindem prea mult, e perioada clarificărilor. Cine vrea să rămână, rămâne, altfel vor pleca și vom căuta să aducem pe alții. E un proiect în care ne-am angrenat și nu ne vom da bătuți”, a conchis edilul Timișoarei.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

03 Aug. 2012, 12:13 Seria 2
Pe aceeași temă