Reclamată la FIFA de Furtado, ACS Poli acționează la FRF împotriva jucătorului

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 11 Dec. 2014, 17:58 Seria 2
Reclamată la FIFA de Furtado,** ACS Poli acționează la FRF împotriva jucătorului

Deși părea încheiată, povestea dintre ACS Poli și portughezul Jose Furtado are parte de noi episoade, în instanțele sportive. Jucătorul plecat în vară de la Timișoara vrea suma pe care clubul i-a reținut-o în urma scandalului din iarna trecută și a făcut o plângere la FIFA în acest sens. Conducerea bănățenilor a deschis în replică o acțiune la Comisia de Disciplină a FRF, cazul urmând să se judece anul viitor.

Furtado nu a mai fost dorit de timișoreni în iarna trecută după ce semnase un contract pe toată durata sezonului de Liga 1. Jucătorul a refuzat să meargă la echipa a doua a clubului și a intrat într-un conflict cu președintele de atunci, Florențiu Staicu. Drept urmare Consiliul Director al lui ACS Poli a întocmit în luna martie un referat în urma căruia jucătorul s-a ales cu o amendă drastică de circa 12 mii de euro.

Cum portughezul nu și-a găsit alt club el a rămas pe tușă până la finele contractului. Plecat fără suma cu care a fost sancționat jucătorul s-a îndreptat la FIFA împotriva hotărârii bănățenilor. Pe baza acelei decizii a CD ACS Poli a deschis la rândul ei o acțiune împotriva lui Furtado la Comisia de Disciplină a FRF. Cazul va fi judecat pe data de 7 ianuarie 2015.

Sursa: Sport9

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 11 Dec. 2014, 17:58 Seria 2
Pe aceeași temă