Reacția lui Iancu în cazul Sepsi: „Îi dăm banii, dar în final ne va da el nouă două milioane de euro”

17 Feb. 2012, 18:24 Seria 2
Reacția lui Iancu în cazul Sepsi:**

Președintele lui Poli garantează că echipa nu este în pericol de a fi depunctată și nici nu renunță la ambiția de a se judeca în continuare cu jucătorul. „Ne va da el nouă două milioane de euro”, anunță Iancu.

FRF a pus astăzi în aplicare decizia TAS, conform căreia Poli are să îi plătească lui Laszlo Sepsi o datorie de 136.343 euro și 43.800 lei. Dacă suma nu va fi achitată în 15 zile, vor urma sancțiuni financiare pentru club, iar întârzierea va fi și mai mare, Poli va fi penalizată cu șase puncte sau chiar exclusă din campionat.

Marian Iancu spune că Poli va achita aceste datorii la timp. Ba, mai mult, patronul Timișoarei afirmă că a achitat mai bine de o treime din suma datorată fotbalistului. „Mai sunt circa 30.000 de euro de plătit și îi vom plăti la timp. Am achitat peste 100.000 de euro deja. Asta înseamnă inclusiv plata salariului pe luna ianuarie 2012. De la începutul lunii februarie, el nu s-a mai prezentat la echipă, a considerat că este liber, iar noi vom acționa împotriva lui după 30 de zile, conform statutelor UEFA și FIFA. Vom câștiga, iar el va fi obligat să ne plătească nouă, clubului Poli Timișoara, două milioane de euro. Vom merge până la capăt”, a declarat Marian Iancu.

Articol scris de Radu FAUR

17 Feb. 2012, 18:24 Seria 2
Pe aceeași temă