Răzvan Trandu: „Înțeleg și poziția celor din galerie”

13 Jul. 2012, 14:58 Seria 2
Răzvan Trandu:**

Talentatul mijlocaș a revenit la Timișoara după ce i-a expirat împrumutul la Recaș, formație alături de care a promovat pe teren în Liga a II-a. Trandu jr. speră acum ca noua structură să fie finalizată cât mai repede dar susține că îi înțelege și pe suporterii care nu sunt de acord cu venirea „atleticilor” pe „Dan Păltinișanu”.

„Am revenit și sper să evoluez, să se finalizeze lucrurile dintre AC Recaș și Poli. Momentan nu știu nimic exact. Cei de la Poli, domnul Adi Stoicov, mi-a cerut să vin la reunire. Pentru mine a fost un sezon bun, am reușit să promovăm pe teren, m-au ajutat și colegii de la Recaș la început”, a spus Răzvan Trandu, acesta a fost împrumutat un an și jumătate la cramă. Mijlocașul în vârstă de 21 de ani a mai evoluat în Liga a II-a pentru Fortuna Covaci și a fost desemnat cel mai bun jucător al „dacilor” în sezonul 2009-2010.

Trandu crede că mai mulți colegi de la Recaș pot face față în Liga a II-a și înțelege poziția suporterilor care nu sunt de acord cu noul artificiu. „Îi înțeleg și pe ei dar nici să începi din Muncipiu nu poți, pentru că sunt cinci ani până ai ajunge în prima ligă și contează, investițiile sunt și mai mari. Sunt două opinii pe care le înțeleg. Și a celor de la CL și cea a celor din galerie”, a explicat tânărul format la UMT.

Fiul lui Orlando Trandu, fost fundaș al Politehnicii, a jucat doar pentru echipa secundă alb-violetă și a marcat recent împotriva acesteia, în ultima etapă din C5: „Eu am încercat să-mi fac datoria la Recaș, sper că am demonstrat că merit să mă întorc la Poli. Mi-a fost greu să joc împotriva colegilor, mai ales când i-am bătut cu 7-0, să-i văd așa demoralizați. Noi ne-am făcut datoria pe teren pentru echipa la care eram”.

„Se poate promova”

Răzvan Trandu e optimist în privința șanselor ca noua echipă a Timișoarei să se lupte încă din primul an la promovare pe prima scenă. „Colegii sunt dornici și ei să începem campionatul și să promovăm. Eu cred că se poate pentru că nu este un nivel foarte ridicat în Liga a II-a și cu muncă, seriozitate și dăruire pe teren, se poate promova”, a conchis machidonul.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

13 Jul. 2012, 14:58 Seria 2
Pe aceeași temă