Războiul dintre Alexandru Toth și Balaj continuă

22 Apr. 2009, 17:27 Seria 2
Războiul dintre Alexandru Toth și Balaj continuă

Luni seară arbitrul Cristian Balaj l-a atacat la GSP TV, pe președintele FC Bihor, într-o nouă repriză a scandalului izbucnit după meciul FC Bihor – FCM Tg. Mureș, scor 1-2, disputat în urmă cu câteva săptămâni.
Atunci, partida a fost câștigată de actualul lider din liga secundă, prin două lovituri de la 11 metri contestate de gazde.
 

 

„Păcat de publicul orădean și de echipă că au conducători care nu se pricep la fotbal ci, mai degrabă la karate. Unii președinți nu au jucat niciodată fotbal, dar își dau cu presupusul”, a spus Balaj, susținând că cele două lovituri pe care le-a acordat sunt legitime.
 

 

Pe de altă parte, arbitrul a declarat că a avut unele suspiciuni cum că faulturile comise de jucătorii orădeni au fost premeditate.
 

 

Chestionat de Bihoreanul.ro pe această temă, președintele clubului orădean a răspuns tranșant la acuzațiile lui Balaj:
 

 

„Nici domnul Gigi Alexandrescu nu a jucat niciodată fotbal, dar a reușit să promoveze în prima ligă de două ori. Trebuie să fii un bun manager”, a spus Toth.
 

 

Președintele clubului orădean susține că, în loc să argumenteze tehnic deciziile sale, Balaj a vrut să-și demonstreze nevinovăția apelând la cele sfinte.
 

 

„Domnul Balaj l-a chemat la pauză pe organizatorul de competiții și a jurat cu mâna pe Biblie că au fost lovituri de la 11 metri. Dacă insinuează că ai noștri au făcut voit acele presupuse faulturi, îl informez că la primul fault, în secunda 40, cel care a intrat la atacantul din Tg. Mureș a fost juniorul Floruț, un debutant în eșalonul secund. Deci nu putea să facă nimic premeditat, că nici nu cunoștea jucătorii bine, doar era la primul meci”, a mai spus președintele FC Bihor.
 

 

Alexandru Toth susține că a fost la un pas să transmită cele două faze controversate la Comisia de Arbitri a FIFA, însă datorită faptului că una dintre ele nu se vedea bine pe caseta de meci, un jucător obturând chiar momentul impactului dintre Floruț și atacantul mureșean Gheju, a renunțat la demers.

 

www.bihoreanul.ro
 

22 Apr. 2009, 17:27 Seria 2
Pe aceeași temă