Victorie prin inferioritatea adversarului

05 Apr. 2012, 12:57 Stiri

FC Hunedoara a rezolvat jocul în prima repriză. Juniorul Paul Păcurar a fost omul meciului: gol și pasă decisivă pentru Mșuroia. Robert Cristian a închis tabela. În final bănățenii au evoluat în doar 9 jucători!!

Aflată în plină cursă de urmărire a liderului ACS Recaș, FC Hunedoara s-a lepădat de eticheta de echipă „italiană”.
După patru victorii la rând cu 1-0 trupa lui Aurel Șunda a bifat ieri primul succes la scor în retur. Victimă le-a căzut revelația turului în C5, Millenium Giarmata echipă care a cochetat cu locul 1 în startul campionatului. Inexplicabil. Bănățenii au făcut figurație și circ la Hunedoara.

De partea cealaltă, FC Hunedoara grupare care aspiră la șefia clasamentului nu a impresionat asistența dar și-a atins scopul. Cu aceași partitură calculată dată de siguranța defensivei gazdele și-au împins ușor adversarul în preajma porții apărate pe rând de Țurcaș și Nariță în sarcina căruia a căzut rolul de a scoate mingile din plasă .

Victorie cu scor de neprezentare

Tiptil dar pe așteptate a căzut și golul. Paul Păcurar a deschis scorul trăgând cu sete din careu în mingea pe care i-a strecurat-o din centru printre doi adversari colegul său Todea (22).

De la finalizare Păcurar a trecut la serviciu. A centrat din colțul terenului inspirat în centrul careului de unde Mușuroia a trimis cu stângul mingea în poartă pentru un 2-0 liniștitor la pauză (37).

Bănățenii și-au făcut curaj în vestiar dar la reluare Ionaș a trimis cu capul peste poartă (54). În zadar. Ocaziile mai periculoase și încă un gol a căzut tot în poarta Giarmatei rămasă între timp în doar 8 jucători de câmp. Robert Cristian a închis tabela simplu în ultimul minut regulamentar de joc – din gura porții a împins în plasă mingea centrată de pe dreapta de Dimcea!

Bănățenii au căzut ca spicele

În ultimele 20 de minute Giarmata a jucat în inferioritate numerică. În 9 și mai apoi în doar 8 jucători de câmp!!!. Abia intrat pe teren Călin s-a accidentat și nu a mai putut continua jocul (72) la fel a pățit și Bungău (86). Cum antrenorul Călin Cojocaru efectuase toate cele patru înlocuiri regulamentare până în minutul 61 bănățenii au continuat meciul în inferioritate numerică. În acest timp a fost agitație mare pe banca de rezerve a Giarmatei care s-a luat „în gură” cu cea a Hunedoarei. Putea fi mai rău. Căpitanul Leucă a căzut și el secerat pe teren dar s-a ridicat și a încheiat jocul într-un picior pentru a evita o decizie la „masa-verde”. În zadar. S-a terminat 3-0!

FC Hunedoara 3 (2)
Ilie – Marcu, Bier, Mușuroia, Vodiță (cpt.) – P. Păcurar, Dimcea, J. Vajda (86 Cuciula), Trășcan (72 Jitaru) – L. Todea (77 R. Cristian) – Ov. Istinie (71 B. Steop).
Antrenor: Aurel Șunda.

Millenium Giarmata 0 (0)
Țurcaș (9 Nariță) – Mihălcean (61 Oneț), A. Toma, Bungău, Dancia – Leucă (cpt.), S. Toma, Tofei (61 Bîrbă), Băișan (47 Călin) – Gideon, Ionaș.
Antrenor: Călin Cojocaru.

Au marcat: P. Păcurar (22), Mușuroia (37), R. Cristian (90).
Arbitru: Constantin Popesc (Târgu Jiu). Asistenți: Paul Tutunaru (Târgu Jiu) și Dănuț Birău (Târgu Cărbunești).
Stadion „Michael Klein”. Spectatori: 400.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu (Ziarul Hunedoreanului)

05 Apr. 2012, 12:57 Stiri
Pe aceeași temă