„Punem mână de la mână pentru Poli!”

07 Jun. 2012, 10:13 Seria 2

Poli Timișoara se află în pragul falimentului și e nevoită să o ia de la zero, chiar din liga a patra. Câțiva dintre foștii jucători ai alb-violeților ar putea să contribuie la renașterea echipei, iar primul care și-a anunțat disponibilitatea pentru acest lucru este Paul Codrea.

„Dacă se repornește și mă contactează cineva, aș fi dispus să ajut. Noi, cei care am jucat afară și avem o anumită experiență, am pune toți mână de la mână și am face ceva. Am discutat despre asta cu Contra, anul trecut. Întâi trebuie să te caute autoritățile, să aibă ei un plan clar, iar noi îi vom ajuta”, a spus Codrea.

Dacă reconstrucția lu Poli va începe din eșalonul al patrulea, Codrea ar fi dispus să revină la Timișoara și ca jucător, odată ce echipa va promova în Liga a II-a. Până atunci, mijlocașul negociază cu o echipă din prima ligă a României și cu câteva din Serie B din Italia .

„Mai joc cinci ani”

În sezonul trecut, românul a bifat un singur meci în campionat pentru Siena, iar contractul său cu italienii a expirat luna trecută. „Ei au încercat să mă forțeze să reziliez contractul, pentru că au considerat că am salariul prea mare. Eu nu am vrut și pentru asta am stat pe bară un an. Dar nu-i nimic. Sunt pregătit să reintru în forță, mai joc cinci ani, până la 36 de ani”, a spus fotbalistul timișorean.

Eu nu am avut niciodată încredere în Marian Iancu. A făcut la început lucruri frumoase, dar în ultimii ani a făcut mai mult rău decât bine
Paul Codrea, mijlocaș

Articol scris de Radu FAUR

07 Jun. 2012, 10:13 Seria 2
Pe aceeași temă