Problemele lui Poli pot lua sfârșit! Autoritățile locale vor toate acțiunile

22 Feb. 2012, 14:03 Seria 2
Problemele lui Poli pot lua sfârșit!** Autoritățile locale vor toate acțiunile

Pe 31 martie, FC Timișoara trebuie să depună dosarul de licențiere pentru Liga 1. Marian Iancu a anunțat că fără ajutorul autorităților locale clubul va avea mari probleme în a primi licența. Astăzi a avut loc o întâlnire a liderilor județeni ai PNL, PSD, PDL și PNȚCD, la care a participat și rectorul Universității Politehnice Timișoara, Nicolae Robu. Aceștia au ajuns la un consens pentru clubului Politehnica Timisoara de către Consiliul Jedețean Timiș, Consiliul Local Timișoara și Universitatea Politehnică prin preluarea integrală (100%) a acțiunilor clubului și numai în acest mod. Inițial, autoritățile locale doreau să achiziționeze doar 51% din acțiunile clubului.

„Evident, acest lucru presupune aprobarea deciziei unanime a liderilor de către CJT, CLT și Senatul UPT și disponibilitatea de a vinde a lui Marian Iancu”, a declarat presedintele PNL Timiș, Nicolae Robu, rectorul UPT.

Contactat de ProSport, Marian Iancu a declarat că nu a fost contactat pentru vânzarea acțiunilor de la Poli.

„Nu intru într-o asemenea dezbatere decât după ce voi fi contactat oficial. Dacă ei își doresc asta, înseamnă că și-au dat seama că Poli e un club viabil și că apreciază ce am făcut noi în cei șapte ani de când suntem la Timișoara”, a spus Marian Iancu.

Articol scris de Radu FAUR

22 Feb. 2012, 14:03 Seria 2
Pe aceeași temă