Probleme din ce în ce mai mari la FC Argeș!

Marius ANGHEL 16 Jul. 2013, 13:07 Seria 2
Probleme din ce în ce mai mari** la FC Argeș!

 

UPDATE 2: După ce aseară reprezentantul firmei Pricewaterhouse a susținut că dețin pachetul majoritar, Nicolae Enoiu, administratorul judiciar a clarificat astăzi lucrurile: „Este adevărat că firma Pricewaterhouse a câștigat procesul, dar doar cu Muntenia Hyper­market, administrată de Ion Panțoiu, iar ei au acum 36,9% din capi­talul so­cial. Acest lucru nu ne încurcă cu nimic. Top Investment Fi­nan­ce de­ține în continuare 55,46% din capi­talul so­cial, iar eu am foaie oficială că renunță la acțiuni pe suma de un leu.”, a declarat Nicolae Enoiu.

În această după amiază, administratorul judiciar se va întâlni cu primarul Tudor Pendiuc.


UPDATE: După ce Cornel Penescu a anunțat că cedează acțiunile pe un leu, ieri, în cadrul Adunării Generale a Acționarilor, firmele Investment Finance și Muntenia Hypermarket deținute de Ion Panțoiu, cumnatul lui Cornel Penescu, nu dețin pachetul majoritar al grupării din Trivale. În plus, firma Pricewaterhouse Coopers Bussines Recovery Services, cea care a preluat acțiunile odată cu intrarea firmei PIC în insolvență, nu dorește ca și FC Argeș să aibe acceeași soartă.


Cel mai iubit club de fotbal al județului Argeș este foarte aproape să se destrame. Dacă în această săptămână toții fanii echipei așteptau ca primarul Tudor Pendiuc să anunțe noul investitor al echipei, iată că ieri au fost descoperite noi nereguli la clubul din Trivale.

Aseară a avut loc Adunarea Generală a investitorilor. Primii care și-au făcut apariția au fost trimișii primarului, adică vicele Cornel Ionică, însoțit de Constantin Zichil și Dan Teodorescu. La scurt timp și-a făcut apariția și Cătălin Barbu, insoțit de avocatul clublui. După 30 de minute, la club a venit și un reprezentant am firmei Pricewaterhouse Coopers Bussines Recovery Services, firmă ce deținea 1,20% din acțiunile clubului.

După câteva minute, reprezentanții primăriei au plecat dezamăgiți, anunțând că situația este foarte complicată, deoarece firma Pricewaterhouse a dat în judecată firmele deținute de Ion Panțoiu, Investment Finance și Muntenia Hypermarket și a câștigat procesul.

Acest lucru înseamnă că acțiunile deținute de aceste firme au fost recuperate, iar Pricewaterhouse deține acum pachetul majoritar. Reprezentantul firmei Pricewaterhouse a refuzat să facă vreo declarație la părăsirea sediului.

În acest moment, situația s-a complicat din nou, deoarece noii proprietari nu vor intrarea în faliment a echipei. În plus, Pricewaterhouse nu va investi la FC Argeș, obiectivul acestei firme fiind să vândă tot ce se poate pentru a recupera din datoriile făcute de firma PIC, deținută de Cornel Penescu.

Sursa: Sport Argeș

Marius ANGHEL 16 Jul. 2013, 13:07 Seria 2
Pe aceeași temă