Probleme cu portarii la FC Argeș înaintea meciului cu FC Maramureș

12 Mar. 2012, 21:34 Seria 2
Probleme cu portarii la FC Argeș** înaintea meciului cu FC Maramureș

Antrenorul echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu, are serioase probleme în ceea ce privește alinierea primului 11 în partida de sâmbătă cu FC Maramureș. În afară de Ion Marius și Dănuț Ivănică, pe lista jucătorilor accidentați se află și portarii Flavius Croitoru și Dănuț Fundulea.

Inițial, „China” trebuia să revină la antrenamente normale începând de astăzi, însă în urma unui nou control, Croitoru a aflat că trebuie să mai aștepte cel puțin o săptămână.

„Croitoru nu este vindecat complet, iar în acest caz nu putem să îl forțăm. Nu vrem să riscăm o accidentare mult mai gravă pentru că este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Din păcate, nici Fundulea nu este refăcut, el urmând să mai stea cel puțin zece zile în afara terenului”, a declarat Viorel Dumitrescu.

Astfel, tehnicianul îl va folosi ca titular pe Rusandu, iar rezerva acestuia va fi Ștefan Popa, juniorul de 16 ani venit de la echipa pregătită de Viorel Moiceanu. Cei doi au fost folosiți și în ultimul amical disputat de FC Argeș, împotriva celor de la FC Olt, Popa fiind în poarta Argeșului doar pentru câteva minute.

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)
Foto: Mihai Neacșu

12 Mar. 2012, 21:34 Seria 2
Pe aceeași temă