Primarul Timișoarei intervine din nou în scandalul Rapid. „Salvatorii Rapidului sunt, de fapt, groparii Rapidului”

Marius ANGHEL 25 Jul. 2016, 13:16 Seria 2
Primarul Timișoarei intervine din nou în scandalul Rapid.**

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a remis Mediafax un comunicat în care îi atacă dur – chiar dacă nu îi numește – pe acționarii majoritari ai Rapidului, soții Violeta și Valerii Moraru, și îi avertizează pe conducătorii FRF și LPF. Edilul afirmă că o eventuală acceptare a Rapidului – club în faliment – în Liga 1 este ilegală și pomenește, în finalul comunicatului, de DNA!

În cazul în care Rapid nu va fi acceptată în Liga 1, există două posibilități:

1) campionatul continuă cu 13 echipe;
2) în loc va fi invitată retrogradata ACS Poli Timișoara, formație care însă va intra în competiție cu o penalizare de 14 puncte!

Iată comunicatul emis de Nicolae Robu:

„Opriți-vă din ilegalități, domnilor «salvatori» ai Rapidului!”. Nu mai intoxicați lumea vorbind de simbolul Rapid!
Simbolul Rapid îl respectă orice om de bună credință ! Acum, însă, este vorba despre societatea comercială Rapid! Societate aflată în faliment, și, pe cale de consecință, sub INTERDICȚIE LEGALĂ‚ de a angaja cheltuieli de orice natură ar fi ele!

În plus, în numele unei societăți comerciale în faliment, nu poate decide și semna nimeni în afara lichidatorului judiciar!

Iar lichidatorul judiciar a declarat foarte clar că el nu a semnat și nu va semna niciun angajament financiar – contracte cu jucători, antrenori etc. – și că la ora actuală nu există astfel de angajamente.

Mai mult, ca lucrurile să fie și mai limpezi, lichidatorul judiciar a declarat răspicat că el nu a cerut și nu va cere înscrierea Rapidului în Liga 1, neavând dreptul legal să facă așa ceva!

În concluzie, îmi exprim speranța că FRF și LPF nu vor cădea în capcana ilegalităților întinsă de cei ce se proclamă «salvatori ai Rapidului», care, de fapt, sunt groparii Rapidului, oameni care invită sfidător, pur și simplu, DNA-ul la treabă!”.

Articol scris de Matei UDREA

Marius ANGHEL 25 Jul. 2016, 13:16 Seria 2
Pe aceeași temă