Primarul Slatinei dă banii, dar are două condiții

14 Sep. 2011, 12:20 Seria 2
Primarul Slatinei dă banii,** dar are două condiții

Primarul municipiului Slatina, Darius Vâlcov, susține că va aloca suma de un milion de lei echipei Alro Slatina. Edilul spune că indiferent de obiectivul parțial compromis, dacă Ioan Ciugulea va demisiona, iar în Consiliul de Administrație al echipei va fi cooptată o persoană desemnată de consilierii locali, va da banii.

Edilul municipiului, Darius Vâlcov, declară că suma de un milion de lei promisă echipei de fotbal Alro Slatina va fi alocată chiar dacă rezultatele înregistrate nu au fost cele așteptate. Banii vor ajunge în contul divizionarei secunde doar dacă un membru al Consiliului Local va fi cooptat în forul decizional al echipei, iar Ioan Ciugulea va demisiona din fruntea C.A. Alro.

„Voi propune în ședința Consiliului Local acordarea sumei de un milion de lei Clubului Alro Slatina atunci când în Consiliul de Administrație va fi cooptat un membru desemnat de Consiliul Local Slatina și când președintele clubului nu va mai fi o persoană politică. Toate astea se vor întâmpla după o discuție prealabilă cu președintele Consiliului Județean, pentru a vedea cum este mai bine să cheltuim acești bani”, a declarat Vâlcov.

„Suma promisă nu ține cont de rezultatele slabe”

Primarul Slatinei nu condiționează suma de rezultate, însă a declarat că și-ar dori în Consiliul de Administrație o persoană chiar din rândul suporterilor.

„Suma discutată și promisă nu ține cont de rezultatele slabe, de la momentul actual, ale echipei. Dacă se va ajunge la desemnarea unei persoane de către Consiliul Local în Consiliul de Administrație al echipei, mi-aș dori ca această persoană să fie un om de sport, poate chiar un membru din galerie”, a mai precizat Darius Vâlcov.

Sursa: Gazeta Nouă

14 Sep. 2011, 12:20 Seria 2
Pe aceeași temă