Primarul Albotei acuză FC Argeș că încearcă să-i fure doi jucători: „Vor să-i ia și să-i bișniță­reas­că”

31 Jan. 2012, 14:17 Seria 2
Primarul Albotei acuză FC Argeș că încearcă să-i fure doi jucători:**

De la începutul sezonului 2011-2012, FC Argeș are în lot și doi jucători împrumutați de la Girom Albota, Wallace și Ionescu. Ambii au ajuns la alb-violeți din dorința clubului de Liga a III-a, care a vrut să ajute e­chipa fanion a județului, și au fost dați fără niciun ban. În această iarnă, din câte se pare, însă, con­du­cerea FC Argeș insistă ca ju­că­torii să fie transferați definitiv în Tri­vale, amenințând, după spusele ce­lor de la Girom, că nu-i mai bagă în teren.

Primarul Albotei, Ion Dumitru, ne-a spus, ieri: „I-au chemat pe cei doi jucători de la noi, Wallace și Ionescu, să semneze cu ei. Or, do­uă semnături ale unui jucător atrag de la sine 2 ani suspen­da­re. El a crezut că mi se face milă și re­nun­țăm la ei. Scopul nostru a fost să ajutăm FC Argeș. I-am dat un an la ei, ne-au dat și ei doi jucători, dar ni i-au luat. Au zis că, dacă nu sunt de acord să semneze cu ei, nu-i mai bagă în teren. Să nu mai mire, așadar, pe nimeni reacția su­porterilor la adresa lor. Noi am ris­cat situația în clasament și le-am dat jucătorii, dar așa e când ajungi pe mâna geam­bașilor. E un ma­re semn de întrebare pentru fotbalul ro­mâ­nesc că au ajuns asemenea oa­­meni să conducă echipe. Eu, a­cum, chiar stau serios să mă gân­desc dacă mă mai ocup de fotbal. Au făcut presiune că, dacă nu-i dăm lor, nu mai joacă. Ei iau pe Rover 250 milioane și îi vor gratis pe cei doi. Recurg la șantaj. Nu ni-i dau nici înapoi, dar nici nu-i bagă. Vor să-i ia și să-i bișniță­reas­că. Eu nu cred că Penescu știe cu ce se o­cu­pă Barbu, acolo… Știu că au tra­tat pentru ei cu alții și nici măcar n-au amintit de noi. Tratează ca și cum sunt jucătorii lor. Fac presiuni să li-i cedăm lor. Ă‚sta e clubul FC Argeș! De la glo­ria pe care a avut-o, a ajuns pe mâna u­nor astfel de oameni, a unor biș­ni­țari. Nu e pă­cat să-ți bați joc de un jucător, ast­fel? Păi, au dreptate și părinții care îi con­dam­nă cu ce fac…”.

Am luat legătura și cu ad­mi­nis­tratorul delegat al clubului, Că­tălin Barbu, care ne-a spus că lucrurile nu stau chiar așa și că ei nu vor să-i transfere definitiv pe cei doi jucători: „Nu co­mentez ce spune primarul. Cei doi jucători sunt împrumutați la noi. Nu este ade­vărat că am vrut să-i transferăm. Primarul Albotei spune niște tâmpenii!”.

Articol scris de Silviu Mihai

31 Jan. 2012, 14:17 Seria 2
Pe aceeași temă