Primăria scoate banul

Daniel Lup 21 Feb. 2009, 09:30 Seria 2
Primăria scoate banul

Noul edil al Clujului, Sorin Apostu, a decis: „Plătim datoriile echipei, iar în vară o vom vinde!”.

În pragul falimentului și neprogramată de FRF pentru prima etapă a returului, Universitatea va primi săptămâna viitoare soluția salvatoare! Tot primăria va scoate clubul din impas. „Vom face o strategie legată de clubul Universitatea Cluj pentru a-l scăpa de datorii. Nu știu cât va dura acest proces, va trebui să fim atenți deoarece este în joc banul public. Trebuie să vedem ce datorii sunt la club, pentru a observa care sunt prioritare. De asemenea, în acest moment trebuie să asigurăm echipei și bani pentru a-și continua activitatea în retur”, a dezvăluit ieri, pentru ProSport, primarul nou ales, Sorin Apostu. Acesta are și o strategie pe termen lung legată de formația universitară.

„După ce vom scăpa de datorii, vom scoate din nou clubul la vânzare. Urmează să facem o evaluare foarte complexă în curând”, a mai declarat acesta.

Teodor Pop, șef la „U”

Joi, în sedința Consiliului Local (CL) Cluj-Napoca, se va supune la vot propunerea ca Teodor Pop, actualul adjunct al șefului IPJ Cluj, să fie reprezentant al CL în Consiliul de Administrație al echipei.

„Se va discuta ca Pop să fie numit în CA al echipei. Cred că ne va ajuta să redresăm echipa”, a declarat Sorin Apostu. „Până nu sunt numit nu pot vorbi mai multe. Dacă mi se va propune oficial, voi fi încântat să accept, abia apoi vorbim de planuri. Eu cred că pot ajuta cu ceva acest club, care trebuie să revină acolo unde îi este locul, anume în Liga I. Nu mi-e frică de situația în care se află clubul, se pot face multe lucruri bune”, a spus și Pop, care și-a depus pe data de 15 februarie cererea de pensionare din cadrul IPJ Cluj și așteaptă semnarea documentului de către ministrul de Interne.

Amical cu FC Baia Mare

 

Echipa lui Mihali va disputa azi, de la ora 13:00, ultima partidă de verificare înainte de startul returului, în deplasare la FC Baia Mare, liderul seriei a VI-a a Ligii a III-a. „Chiar dacă terenurile sunt destul de grele, meciul se va juca mai mult ca sigur. Aștept cu încredere returul”, a declarat președintele Remus Câmpeanu.

 

Gherghișan, caz nerezolvat

 

Din cauza datoriei de 200.000 de euro către impresarul Traian Gherghișan, FRF a decis în ianuarie să nu-i programeze pe clujeni în prima etapă a returului. „La solicitarea noastră, cazul se va rediscuta marți. Dacă vom pierde din nou, sper că vom ajunge la un acord pe cale amiabilă cu Gherghișan”, a spus Câmpeanu.

Daniel Lup 21 Feb. 2009, 09:30 Seria 2
Pe aceeași temă