Prieteni și rivali! Nagy și Rotariu se vor duela din postura de antrenori

03 Apr. 2012, 15:02 Seria 2
Prieteni și rivali!** Nagy și Rotariu se vor duela din postura de antrenori

La mijlocul anilor 90, Steaua București se baza la mijlocul terenului pe doi jucători plecați din Vestul țării la mijlocul terenului. Iosif Rotariu și Roli Nagy au fost colegi la formația care cucerea titlu după titlu și se confrunta în grupele Ligii Campionilor cu echipe ca Borussia Dortmund sau Paris Saint Germain.

„Vin la Arad să îmi revăd bunul prieten, nu fostul coleg, pe Roli Nagy. Va fi o reală plăcere această reîntâlnire, pe care am mai avut-o și pe vremea când eram la Poli. De asemenea, mă voi vedea și cu Dan Stupar, un alt bun amic al meu”, a precizat „Roti”.

„Principalul” UTA-ei este și el încântat de revederea cu fostul coleg, actual prieten. „Ne leagă un trecut frumos împreună, am petrecut momente deosebite împreună în tricoul Stelei și împotriva unor adversari de top ai Europei. E o onoare să revăd un om, un adevărat profesionist de la care am avut mereu ce învăța. Din păcate, unul dintre noi va suferi puțin după meciul de miercuri, căci UTA nu are decât varianta victoriei, iar el își dorește să aibă un debut reușit la FC Bihor. Dar, până la urmă, cel mai bun să câștige”, a afirmat Roland Nagy.

Sursa: Sport Arad

03 Apr. 2012, 15:02 Seria 2
Pe aceeași temă