Președintele FC Bihor cere Consiliului Județean constituirea unei „celule de crize”, amenințând cu demisia

Marius ANGHEL 03 Feb. 2015, 19:10 Seria 2
Președintele FC Bihor cere Consiliului Județean constituirea unei

Constrânși de suma de bani care trebuie plătită până la începutul săptămânii viitoare pentru a nu intra în faliment, adică 80.000 euro, conducătorii clubului orădean de fotbal nu mai știu ce soluții să găsească pentru salvarea clubului, având în vedere că bugetul de la Consiliul Județean va fi aprobat doar pe data de 13 februarie.

Concret, conducerea FC Bihor trebuie să achite o sumă aferentă a 4-5 rate din insolvență. „Termenul de insolvență a fost depășit, iar clubul și-a plătit până acum 14 rate, dar mai are 22”, a declarat președintele Viorel Nemeș.

Acesta a afirmat că ratele nu au mai fost plătite din primele luni ale anului 2013 și că, pentru evitarea intrării în faliment, suma de 80.000 euro va trebui plătită până pe data de 10 februarie. „Pe data de 10 februarie avem proces și, dacă până atunci dacă reușim să achităm această sumă, am fi salvați, dacă nu, totul poate deveni istorie”, a mai declarat Viorel Nemeș.

Astfel, președintele FC Bihor a propus Consiliului Județean ca în această săptămână să facă „o celulă de criză” pentru a găsi soluții și a salva situația. În caz contrar, Viorel Nemeș a anunțat că își va prezenta demisia.

De altfel, reprezentanții clubului susțin că, în urma unei discuții cu Horia Carțiș, șeful de cabinet al președintelui CJ, au primit asigurări că reprezentanții Consiliului Județean vor face „tot posibilul pentru a salva situația în această săptămână”. Pe de altă parte, conducerea CJ a anunțat o conferință pe această temă pentru marți la sediul clubului.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 03 Feb. 2015, 19:10 Seria 2
Pe aceeași temă