Preluarea UTA-ei de Atletico, blocată din nou de Marțian

Marius ANGHEL 07 Aug. 2013, 15:16 Seria 2
Preluarea UTA-ei de Atletico,** blocată din nou de Marțian

La numai o zi după ce Suporter Club UTA a anunțat că dorește să îi pună la aceeași masă pe Catanzariti, Marțian și Țucudean, părțile s-au întâlnit în această dimineață la Hotel Continental. În hotelul arădean și-au dat întâlnire conducătorii SCU, Gyuri Vaczi, din partea Old Boys UTA, Ovidiu Moșneag, ca  reprezentant al Primăriei Arad, Alexandru Meszar, reprezentantul lui Marius Țucudean, Giovanni Catanzariti și Adrian Marțian.

„Clubul Atletico Arad, la solicitarea SCU, Old Boys UTA și autorităților locale, a activat pentru o zi oferta lansată acum câteva săptămâni. Era valabilă doar pentru azi, deoarece situația nu mai permite nicio zi pierdută. Oferta a fost aceeași, adică preluarea tuturor datoriilor către Finanțe, jucători, angajați, furnizori și terți. Condiția era ca acționarii-creditori să renunțe la creditările înregistrate la club. Cu o nouă clauză, ca acționarii actuali să rezilieze toate contractele cu jucători și conducători semnate după lansarea ofertei inițiale”, a declarat Alexandru Meszar. Dorința suporterilor a fost exprimată clar ieri, clubul UTA să treacă la Marius Țucudean.

Dar e aproape sigur că fanii nu își vor vedea dorința îndeplinită pentru că Adrian Marțian, deși a afirmat că intenționează să plece de la UTA, a blocat din nou totul. „Domnul Marțian a refuzat categoric să renunțe la creditarea către UTA SA, pe care a cuantificat-o la 288 de mii de euro. Era de acord cu eșalonarea plății, dar nu la renunțare”, a explicat Alexandru Meszar.

UTA rămâne în aceeași situație, la mâna lui Catanzariti sau Marțian. „I-am dorit domnului Marțian succes și baftă, să își realizeze planurile de revigorare a situației. Sprijinim UTA ca și până acum, necondiționat, în limita posibilităților”, a încheiat Meszar.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 07 Aug. 2013, 15:16 Seria 2
Pe aceeași temă