Poparadu: „Ne dorim să spălăm rușinea după înfrângerea cu UTA”

Marius ANGHEL 20 Mar. 2013, 16:44 Seria 2
Poparadu:**

Purtătorul banderolei de căpitan la ACS Poli în turul campionatului, Adrian Poparadu consideră că partida de sâmbătă cu CS Mioveni nu va fi floare la ureche pentru echipa sa. Închizătorul timișorean spune că el și colegii săi vor să câștige pentru a șterge impresia lăsată în prima etapă a returului, în 0-1 cu UTA la Arad.

Adversarul timișorenilor a învins în ultimul weekend chiar pe „Bătrâna Doamnă” (scor 3-1) și se află într-o formă bună în această primăvară. „Ne așteaptă o partidă foarte dificilă, întâlnim un adversar foarte puternic, una dintre echipele foarte bune ale Ligii a II-a. O echipă care se află într-o formă foarte bună. Ne dorim mult să câștigăm acest meci pentru a spăla rușinea după înfrângerea cu UTA. Dacă vom avea atitudine și vom fi concentrați, cu siguranță vom reuși să luăm toate cele trei puncte. Atmosfera e foarte bună cu toate că am luat bătaie, am uitat această înfrângere pentru că urmează multe meciuri pe care trebuie să le câștigăm pentru a ne îndeplini obiectivul… Având în vedere că a câștigat acum cu UTA și a scos un egal la Oradea e o echipă dificilă”, a declarat Adrian Poparadu.

Bănățenii, fie că vorbim de ACS Poli sau de societatea lui Marian Iancu, au avut mereu jocuri dificile cu argeșenii în ultimii ani. În tur, noua echipă antrenată de Valentin Velcea a obținut un egal în extremis după ce a fost condusă cu 2-0 și a suferit o eliminare, după modelul acelui Mioveni – Poli (2-2) din Liga I. „Vom aborda altcumva jocul și vom fi concentrați din primele minute”, a precizat Poparadu, care nu crede însă în șansele oaspeților de a se implica în lupta pentru promovare: „Nu cred că mai au puterea necesară să ne mai ajungă pe noi. Vin cu un moral foarte bun, nu au pierdut în primele două etape”.

Deși Mioveniul a pierdut jucători în iarnă, printre aceștia numărându-se experimentații Adrian Neaga și Emil Dică, ultimul întors la Rapid, argeșenii nu au resimțit lipsa acestora în retur. Una dintre noile achiziții, arădeanul Dragoș Dragalina fiind de altfel indicat de Poparadu ca posibil pericol pentru apărarea timișoreană.

„Înfrângerea a venit la momentul oportun”

Adrian Poparadu mai consideră că eșecul cu UTA poate fi privită ca un șoc care să trezească echipa în perspectiva luptei pentru promovare. „Pe mine mă îngrijorează înfrângerea chiar dacă am pierdut și contracandidatele noastre s-au încurcat. Și în etapa în care am stat am avut rezultate favorabile… Nu cred că ne-ar mai putea împiedica ceva, suntem conștienți că trebuie să ne îndeplinim obiectivul prin orice mijloace și cred că înfrângerea care a venit cu UTA a fost un șoc care a venit la momentul oportun”, a conchis mijlocașul lui ACS Poli.

Partida ACS Poli – CS Mioveni se dispută sâmbătă de la ora 15.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Marius ANGHEL 20 Mar. 2013, 16:44 Seria 2
Pe aceeași temă