Poliștii, fericiți că se amână campionatul: „Ne vom putea pune la punct până la 1 septembrie”

29 Jul. 2012, 16:41 Seria 2
Poliștii, fericiți că se amână campionatul:**

Anunțul că Federația Română va amâna începerea campionatului a venit ca o veste excelentă pentru jucătorii de la ACS Poli Timișoara. Jucătorii sunt extrem de fericiți de această amânare, asta pentru că, spun ei dacă Liga a II-a ar fi debutat în 15 august obiectivul impus, promovarea, ar fi fost extrem de greu de realizat.

Răzvan Trandu, fotbalist care aparține Politehnicii Timișoara, cea patronată de Marian Iancu spune că o dată omogenizat lotul de jucători ar fi greu celorlalte echipe din campionat să-i încurce pe bănățeni în drumul spre liga 1.

„Am înțeles că se va amâna campionatul și asta e bine, pentru că ne vom putea pune la punct până la 1 septembrie. Mie unul îmi convin condițiile împuse de conducere. Nu pot vorbi în numele colegilor mei, depinde de ce-și dorește fiecare jucător. Eu zic că se poate promova. Ne trebuie însă multă muncă și seriozitate, și părerea mea este că prin dăruire putem opține orice, deoarece nu sunt foarte multe echipe cu valoarea”, a explicat Trandu.

Mijlocașul stânga al alb-negrilor, își dorește să joace la ACS Poli și a primit și acceptul patronului său, Marian Iancu ca să evolueze la echipa organizată de autorități în sezonul viitor.

„Mie mi-a expirat împrumutul la Recaș așa că trebuia să mă întorc la Poli. Mă simt bine aici și mă bucur că am reușit să rămân la echipa mare. Ce pot să spun, este că voi face tot ce depinde de mine ca să rămân, să joc cât mai mult, să fac tot ce se poate mai bine. Eu mai am contract cu Poli lui Iancu, pentru încă 3 ani, și dacă e să rămân voi fi împrumutat. Am înțeles că domnul Iancu ne va lăsa împrumut”, a mai spus Trandu.

Sursa: tmpress.ro

29 Jul. 2012, 16:41 Seria 2
Pe aceeași temă