Poli riscă depunctarea! „Ultimatum e pe 20 iunie”

Marius ANGHEL 12 Jun. 2012, 15:27 Seria 2
Poli riscă depunctarea!**

Poli trăiește o nouă perioadă de coșmar. Alb-violeții se pot trezi din nou cu punctaj negativ în Liga a II-a, la fel ca pe vremea lui Claudio Zambon în sezonul 2001-2002. Anunțul conform căruia echipa ar putea fi curând depunctată în campionat a fost făcut de acum fostul președinte al lui Poli, Gheorghe Chivorchian.

Dacă în urmă cu mai bine de zece ani FRF o penaliza pe Poli cu 15 puncte pentru neplata transferului lui Ciprian Colda, de la Callatis Mangalia. Acum, FIFA va lua măsuri pentru datoriile către alte cluburi.

„Poli n-a dispărut, a rămas în Liga a II-a, dar dacă nu se vor găsi soluții, din ce știu și cred că nu mă înșel, din data de 20 iunie clubul va intra în depunctare. În condițiile în care noi am obținut de la FIFA trei derogări, de fiecare dată când am apelat am găsit clemență, a dat un ultimatum clubului pentru data de 20. Mi-aș dori să înceapă cu minimum de puncte, trei nu șase. Dar și cu șase nu ar fi o tragedie dacă s-ar achita datoriile și Poli ar începe în Liga a II-a”, a declarat Gheorghe Chivorchian la Radio Timișoara.

Destinație posibilă: Liga a V-a! precum CFR 1933?

În condițiile actuale Poli ar putea urma „modelul” CFR-ului timișorean, care a ajuns în Liga a V-a pe o societate nouă dar cu palmaresul intact. Feroviarii au ieșit din Liga a II-a după ce au fost neprogramați pentru datoriile către foști jucători. CFR 1933 Timișoara e acum în Liga a IV-a.

„Mi-aș dori din tot sufletul să vină niște oameni care iubesc clubul acesta. Să facă tot ce le stă în putință să nu dispară ceva ce este drag în Banat. Există marele pericol ca Poli să ajungă în liga Liga a V-a, poate se va găsi un investitor care să nu mai fie mințit și păcălit”, a mai spus Chivorchian, acum președinte la Ceahlăul.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

Marius ANGHEL 12 Jun. 2012, 15:27 Seria 2
Pe aceeași temă