„Poli nu poate să joace la fel cum a făcut-o cu Steaua!”

01 Nov. 2011, 13:57 Seria 2

La finalul acestei săptămâni, FC Argeș va juca în deplasare cu cei de la FC Timișoara. Echipa de pe Bega a uimit pe toată lumea săptămâna trecută, atunci când a reușit să elimine pe Steaua București din cadrul optimilor de finală din Cupa României la fotbal ca urmare a unei victorii cu scorul de 2 – 0.
Antrenorul piteștenilor, Viorel Dumitrescu, recunoaște că jocul făcut de Poli a fost unul foarte bun, dar nu crede că bănățenii mai pot repeta jocul bun făcut cu Steaua.

„Un meci cu Steaua te motivează suplimentar și este normal să dai tot ce ai mai bun în acele meciuri. Să nu uităm faptul că Poli Timișoara nu a făcut meciuri fantastice în acest sezon în Liga a II-a. Am văzut meciuri în care s-au chinuit și nu au impresionat și până la urmă dacă ne gândim că Poli ne este cu foarte mult superioară, atunci ce rost mai are să ne prezentăm la acest meci? Sunt ferm convins că Poli Timișoara nu poate să joace în Liga a II-a așa cum a făcut-o în partida din Cupa României cu Steaua.”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu.

Sursa: Ziarul Top

01 Nov. 2011, 13:57 Seria 2
Pe aceeași temă