Poli a pierdut procesul în cazul Magera! Iancu: „Vom plăti în trei tranșe, ne va fi foarte greu”

20 Jan. 2012, 14:38 Seria 2
Poli a pierdut procesul în cazul Magera!** Iancu:

UPDATE: Marian Iancu a explicat că Poli nu riscă acum depunctarea, datoria urmând a fi plătită în trei tranșe, până în luna ianuarie a anului viitor.

„E o datorie pe care noi am publicat-o pe site-ul oficial, am luat-o în calcul, o datorie reeșalonată, pe care o vom plăti în trei tranșe: martie 2012, iunie 2012 și ianuarie 2013. Este unul din multele criterii pe care trebuie să le îndeplinim pentru licențiere. Și bineînțeles că ne va fi foarte greu și va trebui să simulăm și posibilitatea să nu luăm licența”, a spus patronul Timișoarei.


Tribunalul de la Lausanne a dat o decizie definitivă împotriva alb-violeților, care trebuie să plătească 700.000 de euro clubului Banik Ostrava.

Cehii de la Banik Ostrava anunță, pe site-ul oficial, că Tribunalul de Arbitraj Sportiv a dat o decizie favorabilă cehilor, în procesul acestora cu Poli Timișoara.

Cele două cluburi se judecau pentru o datorie neachitată de bănățeni din vara lui 2008, când Poli l-a cumpărat pe Lukas Magera. TAS a decis ca Poli să plătească grupării din Cehia 700.000 de euro. Este o decizie care nu mai poate fi atacată, iar Poli va fi depunctată dacă nu își va achita datoria.

Bănățenii au mai fost somați să plătească 1,2 milioane celor de la Slovan Liberec, pentru Brezinsky și este posibil ca TAS să mai ia și o altă decizie împotriva lor. Este vorba de litigiul cu Sepsi.

Banii pe care Poli i-a primit în schimbul lui Curtean și cei care ar putea veni în club în urma unui transfer al lui Goga, dar și o infuzie de capital din partea BkP ar putea salva echipa de la depunctare. Daniel Stanciu a afirmat la începutul acestei săptămâni că sunt semnale pozitive din partea patronatului în privința achitării datoriilor urgente.

„Din câte știu, zilele acestea se va rezolva și problema cu Brezinsky (n.r., datoria de 1,2 milioane de euro către Slovan Liberec), tot în perioada următoare vom încerca să achităm salariile jucătorilor și alte datorii. Cred că domnul Iancu a făcut un efort, pentru că, vânzându-l pe Curtean, l-a cumpărat pe Rover Cârstea. Cam ce a luat pe Curtean, se duce pe Rover, dovadă că se gândește în continuare la viitorul clubului. Totuși, cred că, dacă nu vom fi sprijiniți cât mai repede de autoritățile locale, vom avea probleme”, a spus team managerul lui Poli.

20 Jan. 2012, 14:38 Seria 2
Pe aceeași temă