Polgar ratează restul turului, Săndulescu revine cu Damila

Marius ANGHEL 30 Oct. 2012, 11:47 Seria 2
Polgar ratează restul turului,** Săndulescu revine cu Damila

Mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Norbert Polgar, a acuzat probleme medicale în săptămâna premergătoare meciului cu CS Mioveni. În urma analizelor efectuate, acesta a fost diagnosticat cu ruptură fibrilară. Mijlocașul ar putea rata toate meciurile care au mai rămas de disputat în acest tur.

„Polgar ne-a anunțat că nu se poate prezenta la antrenamente, a făcut analize și are o ruptură fibrilară. Nu știu cât va sta, am înțeles că opt săptămâni. Săndulescu începe de luni antrenamentele, iar Velcovici va începe pregătirea, dar probabil nu voi putea conta pe el în următoarele meciuri, nu vreau să riscăm. Voi avea o discuție cu medicul Stamatescu legat de Velcovici”, a declarat antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Corneliu Papură.

Săndulescu ar putea reveni cu Damila

Un alt jucător cu probleme din locul slătinenilor este Dan Săndulescu. Transferat în vară, mijlocașul a evoluat puțin din cauza accidentării pe care a acuzat-o după meciul de la Timișoara. Fotbalistul sosit de la CS Mioveni ar putea reveni în meciul din runda actuală cu Damila Măciuca, ce se va disputa în deplasare.

„Am avut o întindere fibrilară, care s-a calcificat, am făcut fizioterapie la Pitești, încerc să văd cât de mult pot să forțez la antrenamente pentru că mi-aș dori să joc. Ce pot spune despre rezultatele înregistrate, băieții au vrut, dar atât s-a putut”, a declarat mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, care a reluat luni pregătirea.

„Sperăm să ieșim din pasa asta proastă”

Săndulescu crede că meciul din deplasare cu nou-promovata Damila Măciuca nu va fi deloc ușor. Adversarul slătinenilor vine după o înfrângere la scor pe terenul liderului, iar punctele puse în joc vor fi aprig disputate.

„Meciul cu Damila nu va fi ușor, joacă bine acasă, vin după acea înfrângere, dar sperăm să ieșim din pasa asta proastă. Orice punct este bun, dar pentru a depăși această situație avem nevoie de victorie. Nu mergem la egal, mergem să luăm cele trei puncte. Moralul este dat de rezultate”, a mai spus Săndulescu.

FC Olt Slatina se află în subsolul clasamentului, în urma rezultatelor slabe înregistrate în ultima perioadă. Slătinenii au acumulat șapte puncte în opt meciuri disputate, fiind surclasați de echipe ce luptă pentru evitarea retrogradării, printre care FC Maramureș sau Unirea Alba Iulia.

Sursa: Gazeta Nouă

Marius ANGHEL 30 Oct. 2012, 11:47 Seria 2
Pe aceeași temă