FC Olt le-a reziliat contractele lui Vigariu și Săndulescu!

FC Olt** le-a reziliat contractele lui Vigariu și Săndulescu!

 Oficialii grupării FC Olt Slatina au încheiat negocierile privind rezilierea contractelor cu jucătorii Alin Vigariu și Dan Săndulescu.

Conducerea clubului a anunțat încă de la reunire că se va renunța la serviciile celor doi fotbaliști. Potrivit spuselor directorului executiv al divizionarei secunde, Ionuț Ivan, ruperea înțelegerii s-a produs pe cale amiabilă.

„Am reziliat de comun acord contractele cu cei doi jucători”, a precizat oficialul clubului.

Cei doi jucători au evoluat puțin în această primă parte a turului, ratând o serie de meciuri din cauza unor probleme medicale.

Testează un mijlocaș ce are 31 de selecții la „naționalele mici”

 După remiză albă înregistrată în amicalul cu formația argeșeană ce evoluează în eșalonul al treilea, FC Olt Slatina se deplasează la Pitești pentru a susține un alt meci de pregătire, de data aceasta în compania colegei de serie FC Argeș.

În meciul ce se va disputa, marți, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Nicolae Dobrin, cu începere de la ora 12.00, antrenorul Dan Oprescu va testa un mijlocaș de 21 de ani. Este vorba despre Paul Achim, un jucător ce are 31 de selecții la loturile naționale Under 17, 18 și 19. La nivelul eșalonului secund, jucătorul ce poate evolua mijlocaș central sau de bandă dreaptă are 32 de meciuri. În sezonul trecut, acesta a evoluat pentru FC Maramureș. Paul Achim a sosit, luni, la Slatina.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă