Polgar: „Nu există două grupuri, suntem o echipă”

16 Jul. 2012, 13:25 Seria 2
Polgar:** „Nu există două grupuri, suntem o echipă

Fotbalist ce în sezonul precedent a evoluat sub comanda lui Dan Oprescu, mijlocașul Norbert Polgar consideră că nu există două grupuri, ci o singură echipă, formată din jucători ce în sezonul precedent au jucat pentru cele două divizionare secunde.

Mijlocașul grupării FC Olt Slatina este de părere că relațiile de joc se vor închega în urma susținerii amicalelor perfectate în această vară, astfel încât până la startul sezonului echipa să fie omogenă.

„A fost un test util, un meci de pregătire, este bine că nu am primit gol, am reușit să dăm două, ceea ce este este foarte bine, sperăm să continuăm pe aceeași linie. Suntem mulți jucători noi, jocurile de verificare sunt foarte uitle, trebuie să ne omogenizăm pentru că deocamdată nu ne cunoaștem atât de bine. Pentru mine nu există două grupuri, am fost două echipe care ne-am unit, suntem o echipă, trebuie să demonstrăm că suntem o forță. Nu ni s-a comunicat obiectivul, noi vom juca toate meciurile la victorie”, a declarat mijlocașul la finalul amicalului cu CS Apă Craiova, câștigat cu scorul de 2-0.

Sursa: Gazeta Nouă

16 Jul. 2012, 13:25 Seria 2
Pe aceeași temă