Polgar: „Ne vom mobiliza pentru a reuși mai mult”

25 Jun. 2012, 11:35 Seria 2
Polgar:** „Ne vom mobiliza pentru a reuși mai mult

Catalogată outsider, FC Olt Slatina și-a atins obiectivul fără prea mari emoții, încheind sezonul la o distanță de 14 puncte față de locurile retrogradabile. Alb-vișiniii respectă cu strictețe în această perioadă programul individual de pregătire, iar în noul sezon speră la un parcurs mult mai reușit.

Mijlocașul dreapta al grupării FC Olt Slatina, Norbert Polgar, speră ca în noul sezon echipa să reușească o clasare mult mai bună. Jucătorul de bandă este de părere că componența seriei, din care vor face parte formațiile ce au retrogradat din Liga I, FCM Târgu Mureș, Voința Sibiu și CS Mioveni, dar și nou-promovata Damila Măciuca, este la fel de dificilă ca în sezonul precedent.

„Ne vom mobiliza, să încercăm să reușim mult mai mult decât am făcut-o până acum. Rămâne să vedem ce obiective vor fi stabilite, să vedem cu cine vom pleca la drum și ce ne vom propune pentru noul sezon, eu personal mi-aș dori o clasare cât mai bună. Cu toții ne bucurăm pentru Dragalina, fiecare dintre noi are astfel de așteptări, de a evolua la un nivel cât mai înalt. Totul depinde de noi, de modul în care muncim și ne pregătim”, a declarat mijlocașul dreapta al celor de la FC Olt Slatina, Norbert Polgar.

„Am început programul de pregătire”

Aflați în vacanță, alb-vișiniii respectă programul individual de pregătire lăsat de antrenorul Dan Oprescu. Mijlocașul dreapta consideră că o pregătire fizică bună este esențială.

„Ni s-a lăsat un program individual de pregătire, încă de lunea trecută l-am început, bineînțeles că îl respectăm, pentru că odată cu începerea pregătirilor tot nouă ne va fi greu. Va urma cantonamentul și trebuie să fim bine pregătiți fizic pentru a reuși să facem față”, a mai spus Polgar.

Norbert Polgar s-a alăturat în iarnă lotului pregătit de Dan Oprescu, iar în scurt timp a devenit un jucător de bază în angrenajul echipei. Mijlocașul dreapta se află sub contract cu FC Olt Slatina, înțelegerea expirându-i în vara anului viitor.

Sursa: Gazeta Nouă

25 Jun. 2012, 11:35 Seria 2
Pe aceeași temă