Planuri pentru o iarnă liniștită! „Vrem să terminăm turul pe primul loc”

03 Nov. 2011, 18:41 Seria 2
Planuri pentru o iarnă liniștită!** „Vrem să terminăm turul pe primul loc

Antrenorul Timișoarei, Vali Velcea, vrea ca echipa lui să se desprindă la cât mai multe puncte de ocupanta locului trei, FC Argeș. Cel mai bun prilej pentru aceasta este meciul direct de sâmbătă

Poli Timișoara joacă sâmbătă, de la ora 12, pe teren propriu, cu FC Argeș Pitești. Bănățenii, aflați momentan pe locul doi, au cinci puncte în plus față de argeșeni și dacă vor câștiga peste două zile își vor asigura, aproape sigur, unul dintre primele două locuri în clasament, care permit promovarea în Liga I.

„Meciul este foarte important, pentru că ar trebui să ne asigure continuitatea bună a victoriilor pe care am început-o. Ne putem desprinde la opt puncte de locul trei și, dacă reușim asta, eu cred că în retur altfel vor sta lucrurile. Avem suportul total al publicului și suntem datori să oferim pe propriul stadion o lecție frumoasă de fotbal, încununată de un rezultat favorabil nouă. Este o săptămână liniștitoare pentru a pregăti acest joc și cred că fiecare dintre noi suntem conștienți că sâmbătă va trebui să avem din nou atitudine de echipă de Liga I. Mă gândesc să terminăm turul pe primul loc și asta nu va fi ușor, pentru că această desprindere la un punctaj consistent te obligă și te determină să fii din ce în ce mai precaut. Distanța trebuie să fie și mai mare, pentru că suntem o echipă de Liga I și asta trebuie să se vadă și la punctaj. Contracandidatele noastre sunt Bistrița, Argeșul, chiar și UTA. Orice se poate întâmpla”, a declarat antrenorul lui Poli, Vali Velcea.

Poli nu se va putea baza sâmbătă pe Tameș, Zăgrean și Jitaru.

Axente: „Golul de la Deva mi-a dat încredere”

Mircea Axente, a reușit să marcheze la Deva, după unsprezece etape de „secetă”. Atacantul lui Poli a mai marcat o singură dată în acest sezon, în poarta echipei FC Bihor.

„Privesc cu speranță aceste ultimele etape și meciul din Cupă, care urmează. A fost o perioadă mai dificilă pentru mine, m-am luptat să ies, am încercat și la antrenamente și în viața de zi cu zi să trec mai ușor peste probleme, acest gol mi-a dat încredere și sper să ajut mai mult echipa pe viitor”, a declarat Axente.

Articol scris de Radu FAUR

03 Nov. 2011, 18:41 Seria 2
Pe aceeași temă