Piroș risipește incertitudinea de la Pâncota: „Continuăm proiectul din Liga 2. Mister a acceptat să rămână pe bancă”

Marius ANGHEL 11 Jun. 2015, 12:14 Seria 2
Piroș risipește incertitudinea de la Pâncota:**

Rezultatul ultimelor întrevederi între Pavel Piroș și Ionuț Popa, pe de-o parte, și autoritățile locale din Pâncota, este unul fericit pentru clubul din Podgorie. Miercuri, președintele-finanțator al „alb-negrilor” a confirmat optimismul afișat de primarul Iosif Retter la începutul săptămânii trecute, spunând că „șoimii” își vor vedea de treaba lor în Liga a 2-a.

„În urma discuțiilor față în față cu primarul Iosif Retter, am decis să continuăm proiectul de la Pâncota. Am trasat câteva linii pe care vom merge, câteva priorități, iar prima dintre ele îi vizează pe jucători. În zilele următoare, vom achita salariile pe luna martie celor care au disputat campionatul încheiat acum o lună de zile, dar vom încerca să batem palma și cu cât mai mulți dintre fotbaliștii aflați pe lista de achiziții a lui Ionuț Popa. Fie că vorbim despre fotbaliști din vechiul lot, cât mai ales despre cei pe care ni-i dorim din această vară alături de noi. Deocamdată, cea mai mare realizare este că Mister a acceptat să rămână pe banca Pâncotei după ce a auzit și el din gura noastră, a conducerii, faptul că vom asigura un buget cu care vom duce la bun sfârșit și sezonul următor”, a declarant Pavel Piroș.

Totodată, președintele Pâncotei a mai dezvăluit și faptul că eforturile se vor canalize și spre îmbunătățirea bazei materiale a clubului, a formării grupelor de junior republicani, dar asigurarea terenurilor de joc și antrenament pentru acestea din urmă. În acest sens, în cel mai scurt timp se va amenaja o bază sportivă la Măderat, care, din când în când, ar putea găzdui și ședințele de pregătire ale primei echipe.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 11 Jun. 2015, 12:14 Seria 2
Pe aceeași temă