**Pierd o echipă!**

Publicat: 10 Jun. 2009, 11:30 Actualizat: 10 Jun. 2009, 12:21 Seria 2
**Pierd o echipă!**

Criza financiară primenește lotul și la Unirea. Nou promovata riscă să rămână în vară fără 10 jucători, în timp ce bugetul de achiziții nu depășește 200.000 de euro.
 

Șefii de la Alba Iulia se pregătesc deja de Liga I, dar s-au trezit că pot pierde la vară nu mai puțin de 10 jucători din lotul care a izbutit promovarea. Contractele lui Rotaru, Marincean, Foro, Pepenar, Djordjevic și Zăgrean expiră la vară, odată cu încheierea sezonului de Liga a II-a, iar șefii din “Cetate” nu știu dacă îi mai păstrează.

 

Alți patru fotbaliști, Curileac, Bumbac, T. Moldovan și Camara, au și ei bagajele făcute, urmând să le expire împrumuturile la Unirea. Oficial însă nu s-a luat nicio decizie. „Deocamdată, nu ne-am hotărât la cine vom renunța. Urmează să discutăm și cu staff-ul tehnic. Abia apoi vom lua o decizie. Ce pot spune acum este că vom transfera câțiva jucători, dar nu cred că vom cheltui mai mult de 200.000 de euro pentru ei”, a dezvăluit Marian Sarmeș, președinte CA Unirea.

 

Altfel, conducerea alb-negrilor este gata pentru sărbătoarea care va urma după meciul cu Arieșul Turda, din ultima etapă a campionatului. „Vor fi artificii, tunuri cu confetti, iar primarul Mircea Hava le va oferi 46 de cupe tuturor celor care au contribuit la promovarea Unirii în elita fotbalului românesc”, a dezvăluit Sarmeș.
 

 

Articol scris de Dan UDREA
[email protected]

Publicat: 10 Jun. 2009, 11:30 Actualizat: 10 Jun. 2009, 12:21 Seria 2
Pe aceeași temă